Ağrı'da Kuş Gribi Şüphesi İlaçlama Yaptırdı - Son Dakika
Genel

Ağrı'da Kuş Gribi Şüphesi İlaçlama Yaptırdı

Ağrı'da kuş gribi şüphesi ilaçlama yaptırdıAĞRI - Ağrı'nın Fatih Mahallesi'nde bir vatandaşın beslediği kümes hayvanlarının hastalanması üzerine Ağrı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ev ve çevresinde kuş gribi şüphesi ile ilaçlama yaptı.

25.07.2017 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da kuş gribi şüphesi ilaçlama yaptırdı

AĞRI - Ağrı'nın Fatih Mahallesi'nde bir vatandaşın beslediği kümes hayvanlarının hastalanması üzerine Ağrı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ev ve çevresinde kuş gribi şüphesi ile ilaçlama yaptı.

Ağrı merkez Fatih Mahallesinde ikamet eden bir vatandaşın evinin bahçesinde beslediği horoz ve tavuklarda kuş gribi şüphesi nedeniyle İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri kuş gribi alarmına geçti. Ekipler tedbir amaçlı olası bir kuş gribini önlemek için eve gelerek tavuk ve horozların beslendiği kümes ve ev çevresine dezenfeksiyon ilaçlama çalışması yaptıklar. Evin çevresinde bulunan araçları da ilaçlayan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, evi karantinaya alarak tavukların kümesten dışarıya çıkmaması uyarısında bulundular.

Ağrı'da 2006 yılında gerçekleşen kuş gribi vakasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Ağrı\'da Kuş Gribi Şüphesi İlaçlama Yaptırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ağrı'da Kuş Gribi Şüphesi İlaçlama Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement