Ağrı'da Soğuk Hava ve Sis Etkili Oluyor - Son Dakika
3.Sayfa

Ağrı'da Soğuk Hava ve Sis Etkili Oluyor

Ağrı'da soğuk hava ve sis etkili oluyor Kar yağışı yerini soğuk hava ve sise bıraktıAĞRI - Ağrı'da dün gece etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde yerini sis ve soğuk havaya bıraktı.

12.01.2018 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da soğuk hava ve sis etkili oluyor

Kar yağışı yerini soğuk hava ve sise bıraktı

AĞRI - Ağrı'da dün gece etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde yerini sis ve soğuk havaya bıraktı. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü kentte, hava sıcaklığı eksi 12 derece olarak ölçüldü.

Ağrı'da sabahın erken saatlerinden bu yana etkili olan sis ve dondurucu soğuk nedeniyle kentte günlük yaşam olumsuz etkileniyor. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü kentte, sürücüler ilerlemekte güçlük çekiyor. Kentte baraka ve araç camları da buz tuttu. Vatandaşlar buz tutan baraka camlarını soba yakarak çözmeye çalıştı. Çok sayıda aracın camları buz tutarken bazı sürücüler buz tutan camları bezlerle temizledi. Termometrelerin sıfırın altında 12 derece olarak ölçüldüğü Ağrı'da vatandaşlarında kaş ve kirpikleri buz tuttu. Öte yandan ağaçlarda oluşan kırağı nedeniyle kartpostallık görüntüler oluştu.

Havaların soğuk olduğunu belirten vatandaşlar baraka camlarını soba yakarak çözdüklerini ve bundan sonra soğuk havaların devam edeceğini belirtti. Vatandalar, soğuk havaların işleri olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi.

Ağrı\'da Soğuk Hava ve Sis Etkili Oluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da Soğuk Hava ve Sis Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement