Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Aranmasına Seçim Nedeniyle Pazar Günü Ara Verilecek! - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Aranmasına Seçim Nedeniyle Pazar Günü Ara Verilecek!

Ağrı'da sokakta oynarken kaybolan 4 yaşındaki Leyla için 9 gündür yapılan arama çalışmalarına pazar günü seçim nedeniyle ara verilecek.

23.06.2018 11:54  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 15 Haziran'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'yı bulmak için ekipler bugünde arama çalışmalarını sabahın erken saatlerinde başlattı. Arama çalışmalarına Cumhurbaşkancılığı seçimi nedeniyle Pazar günü ara verileceği açıklandı.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ KAYBOLMUŞTU

Ağrı'ya bağlı Bezirhane Köyü'nde yaşayan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kayboldu. O günden bu yana haber alınamayan küçük kızın beyaz renkli bir minibüsle kaçırıldığı iddiaları dolaşıyor.

KADAVRA KÖPEKLERİNİN KÜÇÜK KIZI BULAMAMASI SEVİNDİRİCİ

Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Leyla Aydemir köye Nevşehir ve Ankara'dan jandarmaya ait iki tane kadavra arama köpeği getirildi. Bugüne kadar birçok görevde yer alan kadavra arama köpekleri 'Modül' ve 'Mavi' köyün içini, çevresini ve araziye koklayarak Leyla'yı arıyor.

HAYATTA OLDUĞU UMUDU VAR

Her iki köpeğin günlerdir yaptığı aramalarda hiçbir şey bulamaması Aydemir'in ailesini sevindiriyor. Binlerce kişi, köpek ve drone ile yapılan aramalara rağmen Leyla'nın bulunamamasının yaşadığı ihtimalinin arttığını söyleyen dede Zeki Aydemir, "Allah herkesten razı olsun. Acımızı acıları yapıp bizimle birlikte gece-gündüz demeden Leyla'yı aradılar. Küçük bir iz dahi bulamadık.

Bu da onun hayatta olduğunu gösteriyor ve umutlarımızı artırıyor. Mavi gözlü Leyla'mı Allah'a emanet ettim. Baktığım her çocukta onu görüyorum. Böyle bir acı yok. Bulunmamasın sevindirici olduğu kadar üzücü de bir olay. Şu an nerede ne yapıyor 'Yardıma muhtaç mı, acımı çekiyor' diye düşünmekten kahrolduk. Kaybolduğu 9 gün bize 9 yıl gibi geldi" diye konuştu.

ŞÜPHELİ EVLER ARANDI

Bir köyün tamamen aranması için Bakanlar Kurulu Kararı gerektiğini ancak şüpheli görülen evlerin savcılık izniyle arandığını sözlerine ekleyen dede Aydemir şunları söyledi:

SEÇİM NEDENİYLE ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLECEK

"Birçok ev köpekler eşliğinde arandı. Köyün tüm arazisi, tarlalar, dere yatağı, hatta komşu köyler bile arandı. Özel ekipler bile torunumu bulamadı. Yetkililer, arama çalışmalarının bugün akşam saatlerine kadar devam edeceğini Pazar günü seçim nedeniyle bir gün ara verip daha sonra kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Bu arada tekrar söylüyorum. Allah'ını seven yüreğinde biraz merhamet varsa torunumun yerini bilen veya duyan varsa lütfen en yakın karakola gidip bilgi versin. Asılsız ihbarlarda bunup, hem bizi hem de güvenlik güçlerini yanıltmasınlar. Bu tarif edilemez çok acı bir olay.

Ağrı\'da Kaybolan Minik Leyla\'nın Aranmasına Seçim Nedeniyle Pazar Günü Ara Verilecek!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Aranmasına Seçim Nedeniyle Pazar Günü Ara Verilecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Demir: İnsan hayatında daha deyerli bi şey olamaz secimimiz yerin dibine batsın o annenin yüreği ne olacak.. 38 6 Yanıtla
  • Zebani: Seçim mi önemli bu küçük çocuğun canı mı ? Karar veremedim. Söz milletin karar milletin. 20 19 Yanıtla
  • Serdar Önem: bu kararı alanların allah belasını versin seçiminiz siyasetiniz batsın 17 15 Yanıtla
  • Zebani: Mazot, benzin 6 tl olmuş ve vali bey ağlıyor, seçim nedeniyle aramaya ara veriyor. Halbuki millet valinin audilere, mercedeslere bindiğini biliyor ve inanmıyor. Gerçek kararı Torosa binen kardeşlerimiz verecek. Söz milletin karar milletin. 16 9 Yanıtla
  • Firminonun abisi: Bunlar seçim provakasyon haberleridir. Ara asla verilmez, çünkü ben içindeyim işin :) 17 8 Yanıtla
  • TUNÇ06: sözün bittiği yerdeyix demek ki insalar oylarını kullanır ama arama devam eder bence insan hayatı önemli seçimi herzaman yaparsınız ama insanı geri getiremesiniz .KESİNLİKLE ARAMA DEVAM ETMELİ. 20 1 Yanıtla
  • Remzi Ölçücü: dünyada 100 lirasını kaybeden 2 gün uyumuyor siz seçim var diyip o kızı aramaktan vazgeçiyorsunuz hani devlet boşuna mı biz büyük ülkeyiz diyoruz nerde büyük abiler herşey maddi değil o kız bulunacak tüm alimler gerekirse devreye girsin kızı bulmak için sağ yada ölü ailesine getirilsin bu ülke 4yaşında kızı bulamıyorsa bu ülkeyi yöneltmeye gerek yok boşua uçaklar füzeler alınıyor O kız bulunacak ben inaniyorum.. 13 8 Yanıtla
  • Tr: Buda şu demek oluyor kesin kaçırılmis 12 2 Yanıtla
  • AHMET KOCA: TABIIKI SECIM DAHA ONEMLI KENDI COCUKLARI OLSA NE YAPARLARDI ACABA VICDANSIZLAR: 12 2 Yanıtla
  • EMEKÇİ: DÜNYA HALKLARI BİZE BOŞUNA BARBARLAR DİYE ALAY ETMİYORLAR. 2 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement