Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Aktepe köyündeki Yatılı Bölge Okulu Müdürü Yusuf Varol, bir öğrencinin ağabeyi tarafından sırtından bıçaklandı.

23.03.2018 16:57  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Aktepe köyündeki Yatılı Bölge Okulu Müdürü Yusuf Varol, bir öğrencinin ağabeyi Mustafa A. (19) tarafından sırtından bıçaklandı. Yaralanan Müdür Varol'u merdivenlerden itip kaçan Mustafa A., jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

''KARDEŞİMİ BU HALE GETİRDİNİZ''

Patnos'un Aktepe köyündeki Yatılı Bölge Okulu'nda meydana gelen olayda, Mustafa A., psikolojik sorunları nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırılan 5'inci sınıf öğrencisi kardeşi R.A.'nın durumunu konuşmak için okula gitti. Okulun giriş kapısında Müdür Yusuf Varol ile konuşan Mustafa A., "Kardeşimi bu hale getirdiniz" diye bağırmaya başladı.

SIRTINDAN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Tartışma büyüyünce Mustafa A. belinden çıkardığı bıçakla Müdür Varol'a saldırmak istedi. Müdür Varol, merdivenlerden inip kaçmak isterken, Mustafa A. tarafından sırtından bıçaklandı. Mustafa A. ardından da Varol'u merdivenlerden aşağı doğru itti. Varol acı içinde kıvranırken, Mustafa A. kaçtı.

SAĞLIK DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Yaralanan YBO Müdürü Yusuf Varol, çağrılan ambulansla Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Varol'un sağlık durumunun ağır olduğu bildirilirken, kaçan Mustafa A. kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mustafa A., jandarmadaki ifadesinin adından adliyeye sevk edilecek.

Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı
Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı
Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardeşimi Bu Hale Getirdiniz Diyen Abi Okul Müdürünü Sırtından Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • FİLOZOF: ÜLKE 14 YILDA NERDEN NEREYE GELDİ BİTTİ TÜKENDİ 7 11 Yanıtla
  • Ahmet Mehmet: İyi yapmış 2 14 Yanıtla Öğrermen: Senin gibileri yetiştiren öğretmenlere yazıklar olsun 0 1
  • Emrah: Tesaduf olarak yorumlari okudum.ilk ve son kez bende bir yorum ekliyeyim. Mesele 2 cocuk, sizlerin dusuncesi degil. Bilip bilmeden yorumlariniz kendinize saklayiniz. Yazik olmus cocuklara, buyuk icin dahada yazik olmus. Ama insan piskolojisini anlamak icin insan olmak gerekir. Konuyu bilmiyoruz. Yatili okul, cocuklara ceza evi gibidir cunku ozgurlukler kisitlaniyor. O cucuklarin egitim kadar sevgiye, ozgurluk, aileye ihtiyaclari var. allah o cocuklara yardimci olsun, millete akil fikir versim. Elalemin cocuklari uzerine herkes yorum yapar. Birakin artik bu geri kafali adetleri, cocuklariniz dinimizi ogrensin istiyorsaniz anne ve babalik yapmak lazim, hocam diyip gozu kapali elaleme teslim etmiyelim. Memleket haci hocadan gecilmiyor massallah ama her turlusunude goruyoruz duyuyoruz. Siz bir egitin, ustunuze duseni yapin, dogru egittikten sonra o cocuk zaten kendini daha fazla gelistirir. Yada hepimiz verelim cocuklari hocalar buyutsun yetisdirsin buyuyunce iade etsin. Malmi lan bu, cocuk, birakin aksam annesini opup kendi odasi yataginda yuvasinda yatsin !! 12 3 Yanıtla
  • Tahir : Arkadaşın biri eyitim şart demiş bunu bulup hemen eğitime başlanması şart :)) 6 0 Yanıtla
  • Tebrikler: Yeni TÜRKİYE 0 5 Yanıtla Arif: Eski Türkiyeyi biliyormusun az araştır 1980 lı yılları boş konuşma 3 1
  • Hocam..: Kur'an küçük bünyelere ağır gelebilir...her bünyeye sirayeti farklı olmaktadır...aileler küçükleri dikkatle takip etmeli. 2 3 Yanıtla ParisKayseri : Doğrudur küçüklerimizi çok yakından takip etmek lazım maalesef hayat şartları ortada her gün okumak istemediğimiz haberler lakin kuran ağır değil insanın etini sıkılaştırıyor elhamdulillah 0 0
  • Tahir : Ahmet mehmet diye bir malda iyi yapmış diye yorumlamış. Durumumuz ortada işte eyitim.şart kardeş :)) 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement