Ağrı Sevgi Evleri'nden Patnostaki Ailelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ağrı Sevgi Evleri'nden Patnostaki Ailelere Ziyaret

Ağrı Sevgi Evleri\'nden Patnostaki Ailelere Ziyaret

Ağrı Sevgi Evleri'nde kalan 18 kişi, Gönül Elçisi Projesi kapsamında topladıkları giysi ve yardımları Patnos ilçesinde dağıttılar.

08.04.2013 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Sevgi Evleri'nde kalan 18 kişi, Gönül Elçisi Projesi kapsamında topladıkları giysi ve yardımları Patnos ilçesinde dağıttılar.

Hükümet konağı önünde öğrencileri karşılayan İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz ve eşi Nur Yılmaz, burada çocuklarla sohbet ettikten sonra yardımları ailelere teslim etmek için ilçe merkezinde tespit edilen 12 aileye tek tek gittiler. Burada ailelerle sohbet eden Ağrı Vali Yardımcısı Rasim Belge'nin eşi Özlem Belge ve Kaymakam Yılmaz'ın eşi Nur Yılmaz, ailelerin sorunlarını dinleyip, getirdikleri hediyeleri verdiler. Proje kapsamında Patnos ilçesine gelen Sevgi Evleri çocukları, burada yaptıkları insani davranıştan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretlerinin devam edeceğini söylediler. Gönül Elçisi Projesi kapsamında aileleri ziyaret etme programına İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz eşi Nur Yılmaz, Ağrı Vali Yardımcısı Rasim Belge'nin eşi Özlem Belge, Sevgi Evleri öğretmenlerinden Medet Medetoğlu ve basın mensupları katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Sevgi Evleri'nden Patnostaki Ailelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement