Ağrı Valiliğinden Vatandaşaa İftar - Son Dakika
Güncel

Ağrı Valiliğinden Vatandaşaa İftar

Ağrı Valiliği tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "Kardeşlik Sofrası" etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

13.06.2016 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valiliği tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "Kardeşlik Sofrası" etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

İsmet Ömeroğlu İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Ağrı Valisi Musa Işın, mahallelerdeki iftar yemeği programına ilk olarak 100. Yıl Mahallesi'nden başladıklarını söyledi.

Ramazanın feyzi ve bereketinden birlikte faydalanmayı düşündüklerini aktaran Vali Işın, şöyle konuştu:

"Allah orucumuzu kabul etsin. Allah her günümüzü böyle güzel yapsın inşallah. Türkiye topraklarındaki 780 milyon metrekarelik alan hepimizindir. Allah birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. Allah kardeşliğimizi pekiştirsin. Her günümüz güzel ve güneşli olsun inşallah. Bizler, sizi Allah için seviyoruz. Biz istiyoruz ki, memleketimizin her tarafı güzel olsun. En kötü günümüz böyle olsun. Biz istiyoruz ki, memleketimizde işsiz kalmasın, herkesin yüzü gülsün. 780 milyon metrekarelik alan hepimizindir. İstanbul'da, Ankara'da, Ağrı'da, Kayseri'de bizimdir. Şu anda oturduğumuz bu sofrada emin olun bu nimetleri bulamayanlar da vardır. Allah'a şükür edelim ve birbirimizi sevelim. Allah soframızı ve rızkımızı bereketlendirsin. Allah huzurumuzu bozanlara fırsat vermesin."

İftar programına, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Vali Yardımcıları Sedat İnci ve Mehmet Soğukpınar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Müftüsü İbrahim Gemici ile birlikte kurum amirleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı Valiliğinden Vatandaşaa İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement