Ağrılarından Kurtulmak İçin 3 Tane Kurbağa Yedi, Göğsünden Devasa Bir Solucan Çıkartıldı - Son Dakika
Dünya

Ağrılarından Kurtulmak İçin 3 Tane Kurbağa Yedi, Göğsünden Devasa Bir Solucan Çıkartıldı

Çin'de romatizmal ağrılarından kurtulmak için 3 tane kurbağayı çiğ halde yiyen kadının göğsünden 13 santimetre uzunluğunda tenya çıkartıldı.

13.03.2018 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de vücut ağrılarını tedavi etmek için geleneksel tıbba başvuran kadının sonu kötü oldu. Üç yıl önce tedavi amaçlı olarak üç tane kurbağa yiyen kadının göğsünden 13 cm boyunda tenya çıkartıldı.

AĞRILARI İÇİN KURBAĞA YEDİ

Kadının göğsünden tenyayı çıkaran doktorlar görüntü karşısında şok oldu. Yao isimli kadın vücut ağrılarının dindirmek için tek çarenin kurbağa yemek olduğuna ikna edilmişti.

ÖNCE KAFASI GÖRÜNDÜ

Kadının göğsünden kurdun başını gören doktorlar operasyon sonrası çıkardıkları parazitin 14 santimetre boyun olduğunu gördü.

DAHA ÖNCE DE BAĞIRSAKLARI TIKANMIŞTI

Kurbağaları yuttuktan birkaç ay sonra, Bayan Yao mide ağrısıyla Şangay'da bir hastaneye götürüldü ve doktorlar ona parazit kaynaklı bağırsak tıkanıklığı teşhisi koydu. Kadının semptomları, sağ memesindeki yumruğu keşfedene kadar ortadan kaybolmuş gibi görünüyordu.

İYİYE GİDİYOR

Yao'nun geçen haftaki ameliyattan sonra hızla iyileşmeye başladığı öğrenilirken parazit larvaları insan vücudunda hızla yayıldığı için kadının yeni bir enfeksiyon vakası yaşayıp yaşamayacağı henüz belli değil.


Ağrılarından Kurtulmak İçin 3 Tane Kurbağa Yedi, Göğsünden Devasa Bir Solucan Çıkartıldı
Ağrılarından Kurtulmak İçin 3 Tane Kurbağa Yedi, Göğsünden Devasa Bir Solucan Çıkartıldı

Son Dakika Dünya Ağrılarından Kurtulmak İçin 3 Tane Kurbağa Yedi, Göğsünden Devasa Bir Solucan Çıkartıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Taner yine taner: Çinlilerin menüsünde sınır yok. emin olun dünyada en güzel türk mutfagıdır temiz ve doğal iyiki burda doğmuşum. 20 0 Yanıtla
  • Çin Çan Çung: bu çinliler de ayrı bi maynak kedi köpek fare derken şimdi de çiğ kurbağa yemeye baslamışlar 16 1 Yanıtla
  • zdf: Temele bir gün arkadaşı "Uy temel haçan sen biliyor musun Dünya da 1.5 milyar Çinli varmış dünyadaki her 5 kişiden biri çinliymiş daa".Temel biraz düşünmüş sonra kızgınlıkla"Ula benim 5 çocuğum var demek ki 1 tanesi Çinliymiş nasıl farketmedim 11 3 Yanıtla
  • Diloo: Ne çıksa adanadan çıkıyor ey maşallah 1 10 Yanıtla Adanali: Senin adanalı bir delikanlıyla çok guzel anıların olmuş galiba. Armut haberi ıyi oku 6 2
  • Cane: Iıyyak igrenç. Midem altüst oldu. Gebermedigine şükretsin. Hayvanlar bile buldukları herşeyi yemiyo. Bunlarda ne biçim mide var yaw 11 0 Yanıtla
  • Nur: Walla penıs bıle yıyolar bebek cenı yıyolar herseyy ya walla 5 5 Yanıtla
  • İlyas : Ekmekle yeseydi bari 8 2 Yanıtla
  • SaviorAngel : Bunlar da herşeyi yiyor 1 milyar nüfusla ekolojik dengeyi bozuyorlar azizim. 8 0 Yanıtla
  • dehşet : ay zten bunlar hertürlü hayvan yerler kurbağa bunlar için bonfile sayılır 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    11:16 Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma borsa binası alevlere teslim oldu. Tarihi binanın simge kulesi yıkıldı.

  • Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı
    11:05 Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı

    Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki savaşın 1'inci yılı tamamlandı. İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) tarafından hazırlanan rapora göre, iç savaşın sonucunda milyonlarca kişi hak ihlaline uğradı. Gıda yetersizliği, sağlık ve eğitim sisteminin felç olması, mülteci krizi gibi sorunların yanı sıra çocuklara ve kadınlara yönelik ihlaller, cinsel taciz vakaları ve yaşam hakkının ihlali gibi insan hakları ihlalleri yaşandı. İç savaşın başladığı tarihten itibaren 15 bin kişi hayatını kaybetti, 8,5 milyon kişi iç veya dış göçe zorlandı ve yaklaşık 25 milyon kişi temel ihtiyaçlardan mahrum kaldı.

  • Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını
    11:02 Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını "Tiyatro" olarak nitelendirdi

    Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, "Adeta iki ülke tarafından bir tiyatro oyunu sergilendi" ifadelerine yer verdi.


Advertisement