Ahlaksız Teklifler Aldım Ama Asla Kolay Kız Olmadım - Son Dakika
Magazin

Ahlaksız Teklifler Aldım Ama Asla Kolay Kız Olmadım

Ahlaksız Teklifler Aldım Ama Asla Kolay Kız Olmadım

Sevil Uyar; oyunculuk dünyasında ahlaksız teklifler aldığını söyledi: Bu piyasada torpille, ahlaksız tekliflerle oyunculuk yapan çok fazla insan var.

27.12.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevil Uyar, 2005'te Türkiye Mankenler Kraliçesi seçildikten sonra şansını oyunculukta denedi. 'Aşk Oyunu' ve 'Yalan Dünya' gibi dizilerde rol alan Uyar; 'Çılgın Dersane Kampta' ve 'Konak' gibi sinema filmlerinde de boy gösterdi. Ünlü oyuncu şu sıralar ise 'Seninle Evlenir miyim?' ve 'Aşka Geldik' oyununda da rol alıyor. Sevil Uyar'la oyunculuk kariyerini ve özel hayatını konuştuk...

Uzun zamandır ekranda görünmüyorsunuz. Neden sektöre uzak kaldınız?

Oyunculuk yapmaya devam ediyorum. Üç sezondur Barbaros Uzunöner'in yazdığı 'Seninle Evlenir miyim?' isimli oyunda rol alıyorum.

GÜZEL KIZ İMAJINI YIKMAK İSTEDİM

Daha önce tiyatroya ilginiz var mıydı?

Hayır, yoktu. Tiyatronun t'sini bilmezdim. Çok da gitmezdim. Eski menajerimin tavsiyesiyle tiyatro yapmaya başladım. Daha sonra Barbaros Uzunöner'le tanıştım. Benim için 'Seninle Evlenir miyim?' isimli oyunu yazdı. Oyun geçen yıl, 'En İyi Komedi Oyunu Ödülü' aldı.

'Güzel kız' kontenjanından oyunculuğa başlamıştınız. Bu algıyı yıktığınızı düşünüyor musunuz?

O algıyı yıkmaya çalışıyorum. Tiyatroda canlandırdığım farklı karakterlerle sadece güzel kızı oynamadığımı, çeşitli rollere de bürüneceğimi gösteriyorum. İlk zamanlar sadece güzel kız rolleri geliyordu. Ben de oyunculuğumu gösterecek fırsat bulamıyordum. Bu sektörde güzel olmak fayda etmiyor, karakter oyuncusu olmak lazım. Ben hep güzel kız ve mankenlik imajını yıkmaya çalıştım. O yüzden tiyatro oyunlarında rol almayı tercih ediyorum.

KİMSEYE MUHTAÇ OLMADIM

Modellikten gelip çok başarılı olan oyuncular var. Neden o imajı yıkmaya çalışıyorsunuz?

Çünkü modelsen ve güzelsen; 'kolay kız' imajı yapışıyor üzerine. Oyunculuk bile yapsan, güzel kız rolleri geliyor sadece. Bir de piyasa çok belli başlı insanların etrafında dönüyor. Modellikten gelen bazı kızlara tanınan şansların bana tanınmadığını düşünüyorum. Güzellikse, güzellik bende de var. Bu piyasada torpille, ahlaksız tekliflerle oyunculuk yapan çok fazla insan var. Ben onlardan değilim.

Siz de o tarz teklifler aldınız mı peki?

Evet. Sadece filmlerde olur sanıyordum ama gerçekten oluyormuş. Aptal bir kız değilim. 6 yaşından beri babasız büyüdüğüm için şimdiye kadar hep kendi ayaklarımın üstünde durdum. Tezgahtarlık yaptım, tuvalet temizledim; hiç gocunmadım. Güçlü olmak zorundaydım, kimseye muhtaç olmadım. Kendi paramı kendim kazanıyorum. Bu noktaya tırnaklarımla geldim. Bu renkli caminanın içinde bozulmadan kaldığım için kendimi takdir ediyorum.

İÇİMDEKİ ERKEK ORTAYA ÇIKIYOR

'Aşka Geldik'te erkek rolüne giriyorsunuz değil mi?

Evet. Ancak sadece erkek rolü değil, beş farklı karakteri de canlandırıyorum oyunda. 'Şoför Şaban', kaynana, tiki bir kız, playboy kızı ve bir anneyi de oynuyorum. Kadın-erkek ilişkilerini skeç halinde sahneye koyuyoruz.

Erkek olmak nasıl? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

İçimdeki erkek çıktı ortaya! O kostümü giyip peruğu takınca erkek oluyorum resmen. İçten geliyor bu. Aynaya bakınca tanıyamıyorum kendimi. "Senin gibi güzel bir kız, nasıl erkek olur?" diyorlar.

ÇOCUK İSTİYORUM

Bundan sonraki hedefleriniz nedir?

Bundan sonra komedi üzerinde ilerlemek, Türkiye'nin sayılı kadın komedyenlerinden biri olmak istiyorum.

Evlilik düşünceniz var mı?

Ben de evlenip çoluğa çocuğa karışmak istiyorum. Bu piyasadan olmayan bir erkek arkadaşım var. Görücü usulüyle tanıştık. Dokuz aydır birlikteyiz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ahlaksız Teklifler Aldım Ama Asla Kolay Kız Olmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement