Ahlat Kaymakamı Erat görevine başladı - Son Dakika
Güncel

Ahlat Kaymakamı Erat görevine başladı

Ahlat Kaymakamı Erat görevine başladı

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamlığı'na atanan Erkan İsa Erat görevine başladı.

29.08.2019 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamlığı'na atanan Erkan İsa Erat görevine başladı.

Ağrı Tutak Kaymakamı iken Resmi Gazete'de yayımlanan 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Ahlat Kaymakamı olarak atanan Erkan İsa Erat ilçeye gelerek görevine başladı. Görevine başlayan Kaymakam Erat'ı, kaymakamlık girişinde kurum amirleri karşıladı. Daha sonra makamında kurum amirleri ile sohbet eden Kaymakam Erat, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Ardından gazetecilere açıklamada bulunan Erat, Ahlat'ın çok özel bir şehir olduğunu vurgulayarak, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ön planda olan Ahlat'ı bu değerleriyle koruma ve tanıtma adına önemli çalışmalar yürütüleceğini ifade eden Kaymakam Erat, "Öncelikle Ahlat'ta görev yapacağım için çok mutluyum. Bizden önce ki Kaymakamlarımız tarafından çok güzel hizmetler yapılmış. Bizde Ahlat adına yükselen bu ivmeyi daha da artırarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. İlçemizde düzenlenen 1071 Ahlat- Malazgirt kutlamalarını da bizzat takip ettim. Son derece güzel geçen etkinlikler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla son buldu. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen etkinliklerde emeği geçen Okçular Vakfına, tüm bakanlıklarımıza, Valimize, Kaymakamlarımıza ve Ahlat Belediye Başkanına teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Erkan İsa Erat kimdir?

1985 yılında Erzurum ili İspir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli ili Darıca ilçesinde, lise öğrenimini ise 2002 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesinde bitirdi. Aynı yıl girdiği Üniversite sınavında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Buradan 2006 yılında mezun oldu. Evli olup İngilizce bilmektedir.

Kariyer-

Ekim 2010 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri Virginia Eyaletinin Norfolk kentinde bulunan University Of Old Dominion Üniversitesinde bir yıl süreyle dil eğitiminin yanı sıra "Yerel ve Merkezi Yönetim" alanları ile "Kriz Yönetimde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim" alanlarında çalışmalarda bulunarak Ekim 2011' de ülkeye döndü.

2009 yılında Yozgat Kaymakam adayı, Aralık 2009 - Mayıs 2010 Yeşilova (Burdur) ilçe Kaymakamı, Mart 2012- Eylül 2014 tarihleri arasında Karaman Ayrancı ilçesi Kaymakamlığı ile eş zamanlı olarak Vali Yardımcısı ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, 2014-2016 tarihleri arası Sivas Gölova ilçesi Kaymakamı, Kasım 2016 - Ağustos 2019 tarihleri arası Tutak Kaymakamı ve Tutak Kayyum Belediye Başkanı görevlerinde bulundu. Cumhurbaşkanlığının 7 Ağustos 2019 tarih ve 2019/268 sayılı kararnamesiyle Ahlat Kaymakamlığına atandı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahlat Kaymakamı Erat görevine başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı
    21:08 Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı

    Aydın'da Mustafa Kiriş Ortaokulu'ndan 32 öğrenci, kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi
    21:03 İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi

    İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından düzenlenen 'Dünya Havalimanları Ödülleri 2024'te dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi. Ayrıca, 'Dünyanın En İyi Havalimanı Yemek Hizmetleri' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı' ödüllerine de layık görüldü. İGA İstanbul Havalimanı, bu başarıyı yatırımlar ve projelerle elde ettiğini belirterek, misafirlerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti
    21:02 Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti

    Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılan bungalovların kiraya verilmesi kararına karşı çıkan Gölcük Platformu üyeleri, Bolu Belediyesi Meclisi'nde protesto eylemi gerçekleştirdi.

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.


Advertisement