Ahlat'ta "Bu Benim Eserim Proje Yarışması" - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"

Ahlat\'ta "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"

(TÜBİTAK) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"na, Ahlat ilçesinden 5 proje katılmaya hak kazandı.

13.03.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu

(TÜBİTAK) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"na, Ahlat ilçesinden 5 proje katılmaya hak kazandı.

Ahlat'tan TÜBİTAK Van Bölge Bilim Kurulu'nda değerlendirilmeye uygun görülen projelerden dördü Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'na, biri de Selçuklu Ortaokulu'na ait.

Yarışmaya üç matematik, bir de fizik alanındaki projeleriyle katılarak başarı elde eden Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'nun proje danışmanı öğretmenler ve öğrenciler ödüllendirildi.

Ödül törenine katılan Ahlat Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadrettin Peker, onaylanan projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Kılıç, şöyle konuştu:

"İl genelinde kabul gören projelerden 5'i Ahlat'ın. Bu projelerden 4'ü de Şehit Sümmani Görgen Yatılı Bölge Ortaokulu'na ait. Başarı gösteren öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyor ve emeği geçen okul müdürü ve idarecilere de teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar yüzümüzün akıdır. Bu başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bir öğretmenin mutluluğu öğrencisinin başarısıyla orantılıdır. Öğrencinin başarısı ne kadar yüksek olursa, öğretmenin duyacağı gurur ve onur o oranda yüksek olur. Onun için bu başarınızdan dolayı hepimiz mutluyuz."

Muhabir: Selcan Bayar

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement