Ahlat'ta Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Ahlat'ta Yıl Sonu Sergisi

Ahlat İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kurslara katılanların yıl boyunca ürettikleri el işlerinde oluşan sergi törenle açıldı.

17.05.2017 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kurslara katılanların yıl boyunca ürettikleri el işlerinde oluşan sergi törenle açıldı.

Kurum binasındaki sergininin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet Akgün, her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar açıldığını söyledi.

Akgün, "Biz de bu doğrultuda 111 meslek kursu, 22 okuma yazma kursu ve 108 genel kurs olmak üzere toplam 241 kurs açtık. Kursların açılmasında bize her zaman destek olan, Kaymakamımız Bülent Tekbıyıkoğlu'na, Belediye Başkanımız Abdulalim Mümtaz Çoban'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutluk Özden'e' teşekkür ederim." dedi.

Yapılan açılışın ardından Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, kursiyerler tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünleri inceledi.

Açılış programına, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban, kurum amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahlat'ta Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement