Ahlatcı, Bakan Selçuk'un ziyaretini değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Ahlatcı, Bakan Selçuk'un ziyaretini değerlendirdi

Ahlatcı, Bakan Selçuk\'un ziyaretini değerlendirdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un Çorum ziyaretini değerlendirirken, bakanlığın Çorum yatırımları hakkında da bilgiler verdi.

30.11.2019 16:44  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un Çorum ziyaretini değerlendirirken, bakanlığın Çorum yatırımları hakkında da bilgiler verdi.

Bakan Selçuk'un ziyaretinde Çorum'daki yatırımların ele alındığını dile getiren İl Başkan Ahlatcı, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasına kavuşacağını söyledi.

Osmancık Huzurevi inşaatının bakanlık tarafından tamamlanarak hizmete açılacağını dile getiren Ahlatcı, İş Kur İl Binası 5 milyon 425 bin TL ödenek tahsisi yapıldığını açıkladı.

Sungurlu SGK binasının 2020-2021 yatırım programına alındığını dile getiren Ahlatcı, "Uğurludağ Yaşlı Bakım Evi'nin Bakanlığımıza devri ve sonrasında açılacak. Çorum Huzurevi inşaatının bitirilerek hizmete alınması için yaklaşık 5 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldı. Çorum Belediyemizin SGK'ya olan 24 milyon TL' lik borcunun arsa takasıyla kapatılması bakanlıkça uygun bulundu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ile yaptığım görüşme neticesinde ilimize ve ilçelerimize sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahlatcı, Bakan Selçuk'un ziyaretini değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı
    18:38 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı. İmamoğlu, Eyüpsultan Rami’deki konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.


Advertisement