Ahlatcı'dan Kırkdilim projesine ilişkin açıklama - Son Dakika
Yaşam

Ahlatcı'dan Kırkdilim projesine ilişkin açıklama

Ahlatcı\'dan Kırkdilim projesine ilişkin açıklama

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kırıkdilim projesi kapsamında yapımı devam eden T3 tünelindeki ikinci tüpte ilk ışığın önümüzdeki günlerde görüleceğini açıkladı.

20.09.2020 11:59  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kırıkdilim projesi kapsamında yapımı devam eden T3 tünelindeki ikinci tüpte ilk ışığın önümüzdeki günlerde görüleceğini açıkladı.

AK Parti Laçin İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kırkdilim projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en önemli güzergahları arasında yer alan ve Karadeniz Bölgesini İç Anadolu'ya bağlayan Kırkdilim yolunda çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıklayan Ahlatcı, "24 Eylül Perşembe günü yapımı devam eden T3 tünelinin ikinci tüpünün açılışını yapacağız. Bu proje bugün birim fiyatlarıyla yaklaşık 1 milyar liraya mal olacak. Kırkdilim projesi Cumhuriyet tarihi boyunca Çorum'a yapılan en büyük yatırım. Kırkdilim, Çorum'u Osmancık, Dodurga, Laçin ve Kargı ilçelerine bağlayan aynı zamanda da Sinop'tan başlayıp Boyabat, Kargı, Osmancık, Yozgat, Kayseri, Niğde üzerinden Akdeniz'e ulaşan Kuzey-Güney aksının önemli parçasını oluşturan yolun kolayca aşılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Sürücülerin adeta korkulu rüyası olan aynı zamanda Kuzey-Güney aksının önemli bir ayağını oluşturan Kırkdilim'de projenin tamamlanmasıyla ulaşım daha rahat ve konforlu bir şekilde sağlanacak" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ahlatcı'dan Kırkdilim projesine ilişkin açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement