Ahmet Ağaoğlu: UEFA gelirlerimize el koydu - Son Dakika
Spor

Ahmet Ağaoğlu: UEFA gelirlerimize el koydu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA'nın gelirlerini el koymasıyla ilgili konuştu. Ağaoğlu, UEFA'nın verdiği ceza yüzünden Kucka'yı Ocak 2019 tarihinden Parma'ya 4,7 milyon euroya sattıklarını açıkladı.

18.10.2019 16:18  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı'nda Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu yaptığı açıklamada UEFA'nın gelirlerine el koyduğunu söyledi.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamalar:

5-6 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa'da mücadele ediyoruz. UEFA ile masada çok büyük bir mücadele verdik, oturduk ve yaptığımız ekonomik hamlelerin hepsini anlattık. UEFA'nın gelirlerimize el koymasının ardından CAS'a şikayet dilekçesinde bulunduk.

8 Aralık'ta tahmin ediyorum ki CAS'a açtığımız UEFA'yla ilgili davanın sonucu açıklanır. UEFA da bize net olarak bundan memnun olmadıklarını iletti. 6 saat yolculuk yapıyoruz, Madrid'e gidiyoruz.

UEFA'nın Türk futboluna nasıl bir bakış içerisinde olduğunu asker selamına açtığı soruşturmadan anlayabilirsiniz ama oradan da bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

"KUCKA, UEFA CEZASI YÜZÜNDEN GİTTİ"

UEFA'nın verdiği cezalar yüzünden en önemli oyuncularımızdan Kucka'yı Parma kulübüne satmak zorunda kaldık ama diğer kulüplerimiz borçlarına bakmadan daha da borçlanmaya devam ettiler. Taahütnameyi imzaladıktan sonra gelirlerimizin çoğunu bankaya göndermek zorunda kalıyoruz.

Ahmet Ağaoğlu: UEFA gelirlerimize el koydu
Ahmet Ağaoğlu: UEFA gelirlerimize el koydu

Son Dakika Spor Ahmet Ağaoğlu: UEFA gelirlerimize el koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bir dost: beter olun 2 10 Yanıtla
  • bir dost: inşallah bütün klübe el koyarlar 3 7 Yanıtla
  • normal: buda fikret orman gibi her hafta can atıyorlar ekrana çıkmak için..medya maymunları işte ne diyim 3 7 Yanıtla
  • lazkopat: çok merak ediyoz dost senin gibi düşmanlar olmaz olsun.senin tuttuğun takımlar bizden daha beter.paranla rezil olacağına parasız adam ol. 2 0 Yanıtla
  • kral alex: uefa inşallah trabzonu amatöre kadar düşürürde temiz bir lig izlerim . 0 1 Yanıtla
  • Farozli: Kuckanin gitmesi bir bakima iyi de oldu. Istanbul takimlari gibi yabanci agirlikli takim yerine altyapi agirlikli takim bize yakisir. Farkimiz bu olsun. Genclerimizi oynayalim, sadece hakkimiz olan puanlari alalim. 0 0 Yanıtla
  • Net: Kucka saatli bomba olduğu için gitti. Uefa da zaten gelirlere el koymuştu, bilmediğimiz bir durum yok. Itiraz ettik diye el koymamış gibi davranmışsak o bizim cahilligimiz olmuş... 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: geçmiş borçlar incelenmesse gelen yer gider...sonu bu olur..yapanın yiyenin yanına kar kalıyor ülkemiz de. 0 0 Yanıtla

Advertisement