Ahmet Çakar'dan Alper Ulusoy'a sert eleştiri: Galatasaray'ın puanlarını gasp etti - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'dan Alper Ulusoy'a sert eleştiri: Galatasaray'ın puanlarını gasp etti

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldığı maçı köşesinde değerlendirdi ve hakem Alper Ulusoy'u eleştirdi. Çakar, Alper Ulusoy'un Galatasaray'ın puanlarını gasp ettiğini söyledi.

22.06.2020 10:54  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Gaziantep ile 3-3 berabere kaldığı maçın hakemi Alper Ulusoy'u eleştirdi.

İşte Ahmet Çakar'ın köşe yazısı;

Dün gece Türk hakemliğinin iflası ve Galatasaray'ın bir hakem tarafından nasıl boğulduğunun gösterisi oldu. Galatasaray kazanmayı hak etmemiş olabilir. Özellikle son 5-6 dakikada mağlup Gaziantep tek kale de oynamış olabilir ama Alper Ulusoy maalesef Türk hakemliğine büyük bir utanç gecesi yaşattı.

"İYİ BİR GALATASARAY"

İlk devre iyi bir Galatasaray vardı sahada. Çoğu zaman takım savunmasında aksasa da rakip Gaziantep'in savruk ve disiplinsiz oyunundan dolayı sarı-kırmızılı ekip devreyi önde bitirdi.

"BÜYÜK FARK OLACAK DERKEN MAÇ ANTEP LEHİNE DÖNDÜ"

İkinci yarı büyük fark olacak derken önce Ahmet Çalık, son adam kuralından atıldı. Ardından Galatasaray üçüncüyü buldu ama rahatlamadı. Antep 3-2'ye getirdikten sonra maçın tüm görünümü Antep lehine değişiverdi.

"UTANÇ DAKİKALARI BAŞLADI"

Sağdan geldiler, soldan geldiler gol ha geldi ha gelecek dedik ve geldi de. Fakat bu gol VAR yardımıyla yaklaşık 80 saniye öncesine döndürülüp 100 metre uzaktaki korner bayrağı dibindeki faulden dolayı iptal edildi. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de bundan sonra utanç dakikaları başladı.

"GÜNAH ÇIKARTACAK YA..."

Uzatma dakikaları belki dakika 100, kaleci Okan yattı topu aldı. Ama hakem günah çıkartacak ya 8 saniye ayağıyla Galatasaray aleyhine bir çift vuruşa hükmetti daha doğrusu icat etti, bu çift vuruştan da penaltı geldi ve Galatasaray'ın bence şampiyonluğu resmen gitti.

"ALPER ULUSOY GALATASARAY'IN PUANLARINI GASP ETTİ"

Sonuçta eski bir hakem olarak utanç duydum. Hepimiz hata yaptık, hepimiz yanlış penaltılar verdik ama bir takımın aleyhine manasız bir icatta bulunup takımın puanını gasp etmedik. MHK utanç duymalıdır, hakem utanç duymalıdır.

Ahmet Çakar\'dan Alper Ulusoy\'a sert eleştiri: Galatasaray\'ın puanlarını gasp etti

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'dan Alper Ulusoy'a sert eleştiri: Galatasaray'ın puanlarını gasp etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Vedat: Mevzu Galatasaray aleyhine olunca Tün Cinconlu medya ayağa kalktı. Bırakın bu işleri Hangi kaleci 18 Saniye elinde tutuyor. Adam kural uygulamış suçmu. Geçen sene nasıl şampiyon oldunuz.Gakem Rizeyi Bjk yı doprarken neredeydiniz. 10 11 Yanıtla gergedan: yürü len zorttik... 0 2
  • SARIKANARYA: Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ? kuralı uygulamanın suç olduğu bir ülke. gs nin ahmet çakar gibi hakemler sayesinde nasıl şampiyon olduğu gayet açık değil mi ? 8 9 Yanıtla vatandaş : bu kurallar tek takıma işlerse saçma olur. Kimse kural uygulandı diye kızmıyor. kuran neden tek takıma ve manidar bir zamanda uygulandı. neden maçta önceki dakikalarda bu kural icap ettiği halde uygulanmadı. şimdi algı yapma kardeşm önce olayı anla sonra yorum yaz.! 1 4
  • Fevzi Özkan : Ahmet Çakar kusura bakma Türkiye de bir tek Galatasarayı var diğer takımları hakemler katledince neden yorum ve yazını yazmıyorsun taraflı olman vicdanlı olun bu gün Galatasaray başka zaman Beşiktaş fenerbahçe Trabzon ve Anadolu takımları bunlar takım değilmiş birtek türkiye de Galatasarayı var ayıp ediyorsunuz ve ortaklığı biraz siz kısıztırıyorsunuz 7 9 Yanıtla gergedan: yürü len zurna... 1 3 Ahmet : Ahmet Çakar fanatik gs li 1 0
  • Asii: A. Çakar sorarlar peki senin gs çıkarın ne ki yıllardır kayiriyorsun bunlari bin tane pozisyon var gs lehine çalınan hangi birinde dürüstçe kurallara göre yorumladın tabiki hiçbirini 6 9 Yanıtla
  • Adnan Durmuş: Ben hiç katılmıyorum Ahmet beye. Karar son derece doğru. Kuralı uygulamayanlar aslında sorumlu... 7 8 Yanıtla aman sen katılma: tarafsız olarak konuşuyorum ; dünyanın neresinde 6 dk uzatma gösterilip de 15 dk oynatmak görülmüştür.. buna katıldın mı acepp 3 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement