Ahmet Davutoğlu krizi büyüyor! Eski AK Parti Milletvekili Talha Erol Durmaz istifa etti - Son Dakika
Güncel

Ahmet Davutoğlu krizi büyüyor! Eski AK Parti Milletvekili Talha Erol Durmaz istifa etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3 eski milletvekilinin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin ardından eski AK Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz partisinden istifa ettiğini duyurdu.

03.09.2019 14:03  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 25. dönem Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve arkadaşlarının ihraç edilmelerine tepki göstererek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Facebook hesabından bir açıklama yapan Talha Erol Durmaz şu ifadeleri kullandı:

"Kısa da olsa bir dönem milletvekilliğini yaptığım, kuruluşundan beri yapmış olduğu hayırlı işlerle iftihar ettiğim ve destek verdiğim, sevincinde sevindiğim, üzüntüsünde üzüldüğüm, milletin kendi özünden oluşan ve gözünden esirgediği AK PARTİ'den; Bir dönem Genel Başkanlık ve 3 yıla yakın Başbakanlık yapmış olan Sayın Prof Dr Ahmet DAVUTOĞLU'nun ve yol arkadaşlarının ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedilmesi gerekçesiyle organik ve duygusal bağımı keserek istifa etmiş bulunuyorum.Kamuoyuna saygıyla arz ederim."

Ahmet Davutoğlu krizi büyüyor! Eski AK Parti Milletvekili Talha Erol Durmaz istifa etti

BABACAN DA İSTİFA ETMİŞTİ

Ali Babacan, kurucuları arasında yer aldığı AK Parti'den 18 yıl sonra istifa etmiş, kararını duyurduğu metinde yeni parti hazırlıklarına ilişkin detayları da kamuoyu ile paylaşmıştı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya'da, "Kağıt üzerinde üyemiz olup gönlünü bizden ayıran varsa onları ayıklamaktan çekinmeyiz" ifadelerini kullanmış, bunun akabinde AK Parti MYK toplantısında, Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Ahmet Davutoğlu krizi büyüyor! Eski AK Parti Milletvekili Talha Erol Durmaz istifa etti

Son Dakika Güncel Ahmet Davutoğlu krizi büyüyor! Eski AK Parti Milletvekili Talha Erol Durmaz istifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement