Eski futbolcu Ahmet Dursun'un Beşiktaş paylaşımı geceye damga vurdu - Son Dakika
Spor

Eski futbolcu Ahmet Dursun'un Beşiktaş paylaşımı geceye damga vurdu

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, yaptığı paylaşımda tek maç üzerinden oynanan PAOK karşılaşması için "Gol yemeden atacağımız 1 gol, 2. maç için çok büyük avantaj olur" dedi. Siyah beyazlıların bir diğer eski oyuncusu Nihat Kahveci ise maçın ardından "Ahmet Dursun kardeşimizin hesabını hacklemişler" sözleriyle duruma açıklık getirdi.

26.08.2020 12:49  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PAOK'a 3-1 mağlup olup Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Tek maç üzerinden oynanan karşılaşmada eski futbolcu Ahmet Dursun'un attığı tweet ise dikkat çekti. Dursun, maç sırasında "Daha 65 dakika var, gol yemeden atacağımız 1 gol 2. maç için çok büyük avantaj olur. Haydi" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşımın üzerine birçok taraftar, eşleşmenin tek maç üzerinden oynanacağını hatırlattı.

Eski futbolcu Ahmet Dursun'un Beşiktaş paylaşımı geceye damga vurdu

"HESABINI HACKLEMİŞLER"

Beşiktaş'ın bir diğer eski futbolcusu Nihat Kahveci ise konunun ardından bir paylaşımda bulunurken "Dün Ahmet Dursun kardeşimizin hesabını hacklemişler. Beşiktaş maçıyla ilgili attığı tweet ona ait değil. Tek maç üzerinden maçın oynanıldığını bilmemek gibi bir durum ortada yoktur. Arkadaşlar benden ricası üzerine ilettim. Saygılar" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Ahmet Dursun\'un Beşiktaş paylaşımı geceye damga vurdu
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Eski futbolcu Ahmet Dursun'un Beşiktaş paylaşımı geceye damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • suat doğan: tabi tabi ne tesadüf herke bir paylaşım yapar sonra hesabımı ele geçmiş der. bal gibi dalgınlıkla 2 maç sanmış ayıp değil ben de 2 maç sanıyordum. ilk kez tek maş ve deplasman da gördüm duydum 3 1 Yanıtla

Advertisement