Ahmet Elbi: "Karabiga Belediyesini Kazanacağız" - Son Dakika
Güncel

Ahmet Elbi: "Karabiga Belediyesini Kazanacağız"

Ahmet Elbi: "Karabiga Belediyesini Kazanacağız"

AK Parti Karabiga Belediye Başkanı adayı Ahmet Elbi hizmet için hazır olduklarını belirtti.

22.01.2019 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabiga Belediye Başkanı adayı Ahmet Elbi hizmet için hazır olduklarını belirtti.

AK Parti'de görev almanın hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu ifade eden AK Parti Karabiga Belediye Başkanı adayı Ahmet Elbi, AK Parti'nin, yüce Allah'ın inayetiyle daha sonra da aziz milletin desteği ve duası ile çıktığı kutlu yolda şimdi de yeni bir zafere imza atmak için kolları sıvadığını söyledi.

AK Parti'nin kutlu yürüyüşüne milletin refahı ve huzurunu artırmak için çıktığını vurgulayan Elbi, "AK Parti, demokrat siyaset kimliğe sahip olan insanı merkeze alan hizmet odaklı bir siyasi partidir. Bizim tek bir derdimiz var, aziz milletimize hizmet etmek. Karabiga'da artık değişim zamanı, Karabiga'da artık AK Parti dönemi. Her şey Karabiga halkı için. Bizim amacımız çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak. İnşallah bunu başarmakta hepimize nasip olacak. Allah'ın izniyle Karabiga Belediyesini kazanacağız. Bunu başarmaya bizim gücümüz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi yeter ki, bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım. Hep birlikte Karabiga olalım" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahmet Elbi: 'Karabiga Belediyesini Kazanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement