Ahmet Güneştekin'i Galerıe Mıchael Schultz da Temsil Edecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Ahmet Güneştekin'i Galerıe Mıchael Schultz da Temsil Edecek

Ahmet Güneştekin\'i Galerıe Mıchael Schultz da Temsil Edecek

2013 yılında Marlborough Gallery ile çalışmaya başlayan ve ardından çok sayıda galeri tarafından temsil edilen Güneştekin'i, Galerie Michael Schultz da temsil edecek.

20.02.2017 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Güneştekin'i temsil eden global galeriler arasına Berlin'deki Galerie Michael Schultz da katıldı.

İşlerini sergilediği ve temsil ettiği sanatçılar arasında Gerhard Richter, Anselm Kiefer, Georg Baselitz, Jean-Michel Basquiat, Robert Rauschenberg, Sigmar Polke, Keith Haring, Andy Warhol, Markus Lüpertz ve A.R. Penck yer alan galeri, Güneştekin'in işlerini Berlin'de ilk kez sergilemeye hazırlanıyor.

22 Nisan'da Kunsthalle Dresden'de, ardından da Kunsthalle Brennabor'da Güneştekin'in farklı disiplinlerde çalıştığı işlerini sergileyecek olan galeri, 29 Nisan'da ise Berlin'deki galerisinde sanatçının işlerini geniş kapsamlı bir içerikle sergilemek için çalışmalarına başladı.

Güneştekin'in çalıştığı gibi özgün işlere çok sık rastlanmadığını belirten galerinin sahibi Michael Schultz, öncelikli amaçlarının Almanya'daki sanat ortamında Güneştekin'e görünürlük kazandırmak olduğunu söyledi. Schultz ayrıca, koleksiyoner ve izleyicilerin Berlin'e akın ettiği Gallery Weekend ile aynı tarihlerde gerçekleşecek 29 Nisan'daki serginin izleyicileri oldukça şaşırtacağı görüşünde.

Çağdaş resim ve heykel çalışmalarının gelişimine katkı sağlama amacıyla 1986 yılında Berlin'de kurulan Galerie Michael Schultz'un Pekin, Seul ve Porto'da galerileri bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ahmet Güneştekin'i Galerıe Mıchael Schultz da Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement