AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı Kimdir?

AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı Kimdir?

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Haşim Baltacı'yı seçti. Ahmet Haşim Baltacı kimdir?

29.12.2018 16:43  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan adayını belirledi. İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ahmet Haşim Baltacı oldu. Peki, Ahmet Haşim Baltacı kimdir?

AHMET HAŞİM BALTACI KİMDİR?

Haşim Baltacı, 1965 yılında Trabzon'un Çaykara İlçesinde dünyaya geldi. 1969 yılından itibaren Arnavutköy'de yaşamını sürdüren Baltacı,ilköğreniminin ardından, 1983 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi'ni tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü'ndeki eğitiminden sonra, 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü'nden mezun oldu.

REFAH VE FAZİLET PARTİLERİNDE GÖREV ALDI

Ahmet Haşim Baltacı, kariyeri boyunca mühendislik, tekstil, gıda ve iletişim sektörlerinde işletme sahibi ve yönetici olarak yer aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak bulunan Baltacı, Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde yönetici ve belde başkanlığı görevlerini yürüttü. AK Parti'yle birlikte, Arnavutköy Kurucu Belde Başkanı olarak görev aldı. 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Arnavutköy Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009'da tekrar ilçe halini alan Arnavutköy'ün Belediye Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Belediye Başkanı seçildi.

ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programında Yüksek Lisans eğitimine devam eden Ahmet Haşim Baltacı, evli ve beş çocuk babasıdır. Baltacı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de AK Parti'den İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement