Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sonrası ilk sözler: Bu bir başlangıç, alıştık artık - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sonrası ilk sözler: Bu bir başlangıç, alıştık artık

Süper Lig'de tarihi sezonda şampiyon Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, deplasmanda Göztepe'yi mağlup ederek mutlu sona ulaştı. 16. kez gelen şampiyonluk sonrası Ahmet Nur Çebi, "Konuşacak halim yok, çok mutluyum. Pandemi, 40 maç, kupa, hep zor şeyler vardı. Allah yardım etti. Çocuklarımın mücadelesiyle, Sergen Hoca, teknik kadronun emekleriyle burada böyle şampiyon olduk. Bu bir başlangıç. Alıştık artık." ifadelerini kullandı.

15.05.2021 22:51  Güncelleme: 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de 42. haftaya Galatasaray'la kafa kafaya giren Beşiktaş, Göztepe'yi mağlup ederek 16. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan siyah beyazlılarda başka Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

"KONUŞACAK HALİM YOK"

Şampiyonluktan dolayı büyük mutluluk yaşayan Çebi, "Konuşacak halim yok, çok mutluyum. Pandemi, 40 maç, kupa, hep zor şeyler vardı. Allah yardım etti. Çocuklarımın mücadelesiyle, Sergen Hoca, teknik kadronun emekleriyle burada böyle şampiyon olduk. Bu bir başlangıç. Alıştık artık." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi\'den şampiyonluk sonrası ilk sözler: Bu bir başlangıç, alıştık artık

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi'den şampiyonluk sonrası ilk sözler: Bu bir başlangıç, alıştık artık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • insan: nerde maske nerde yasak futbol saglıktan daha mı degerliydi şimdi esnafa yasak teravih yasak bayramlaşma yasak futbolda yasak yok neden çarşıda kutlama var 2 1 Yanıtla
  • ts: TEBRIKLER 1 0 Yanıtla

Advertisement