Ahmet Zeki Çamlı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Ahmet Zeki Çamlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Milli Görüş hareketinin önemli isimleri arasında yer alan Ahmet Zeki Çamlı, 83 yaşında yaşamını yitirdi.

09.10.2017 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Görüş hareketinin önemli isimleri arasında yer alan Ahmet Zeki Çamlı, 83 yaşında yaşamını yitirdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın da babası olan Ahmet Zeki Çamlı'nın cenazesine yoğun katılım oldu.

Milli Nizam ve Milli Selamet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Ahmet Zeki Çamlı hayatını kaybetti. 83 yaşında yaşamını yitiren Ahmet Zeki Çamlı, Milli Görüş hareketinin önemli simaları arasında yer alıyordu. Bir dönem Milli Selamet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı görevini de yapan Çamlı'nın cenazesine çok sayıda katılım oldu.

Fatih Camisinde öğlen namazına müteakip kılının cenaze namazına Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Mevlüt Soysal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ahmet Zeki Çamlı'nın cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak da katıldı. Cenazede taziyeleri ise AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı kabul etti.

Ahmet Zeki Çamlı'nın cenaze namazı İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çamlı'nın naaşı Edirnekapı mezarlığında toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Çamlı'nın tabutunu bir dönem birlikte siyaset yaptıkları Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve cenazeye katılan bakanlar ile Mustafa Erdoğan da omuzladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, babasını oğlu olarak iyi bildiğini, ancak dışarıdan edindiği intibanın daha da iyi olduğunu belirterek cenazeye katılanlara teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahmet Zeki Çamlı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement