Ahmetli'de Eğitime Büyükşehir'den Destek - Son Dakika
Güncel

Ahmetli'de Eğitime Büyükşehir'den Destek

Ahmetli\'de Eğitime Büyükşehir\'den Destek

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini, Demirköprü Barajı'na ulaşımlarını sağladı.

07.05.2018 15:35  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler, baraj yetkililerinden bilgi aldı ve merak ettikleri konular hakkında sorular sordu. Öğretmenler de eğitime verilen destek dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İl genelinde hayata geçirdiği dev yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği desteklerle adından övgüyle söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi öğrencilerine yönelik eğitim gezisi düzenledi. Bu kapsamda Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla Demirköprü Barajı'nı ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, baraj yetkililerinden barajın işleyişi ve çalışma prensibi hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorular sordu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim amacıyla düzenlenen programa araç desteğinde bulunmalarının önemine değinen öğretmenler de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmetli'de Eğitime Büyükşehir'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement