Aile İçi İletişim Semineri Kırsal Mahallelerde - Son Dakika
Yerel

Aile İçi İletişim Semineri Kırsal Mahallelerde

Aile İçi İletişim Semineri Kırsal Mahallelerde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliği ile Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesinde ‘Aile içi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddet’ konulu bir seminer verildi.

03.03.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliği ile Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesinde 'Aile içi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddet' konulu bir seminer verildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliği ile Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesinde 'Aile içi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddet' konulu bir seminer düzenlendi. Seminere, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Müdürü Canan Balatlı ve Davutlar Mahallesinde yaşayan kadınlar katıldı. 'Aile içi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddet'in tüm kadınlar tarafından bilinmesi gerektiğine dikkat çeken Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, aile içindeki iletişimin güçlü olmasının büyük faydalar getireceğini belirtti. Şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Kaya, kadınların aile içindeki yerinin çok önemli olduğunu ve tüm sorunların çözümünde iletişimin büyük önem teşkil ettiğini söyledi. Seminerde mahalle sakini kadınların soruları da yanıtlandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile İçi İletişim Semineri Kırsal Mahallelerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement