Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü\'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce Şehit Aileleri ve Gazilere yönelik olarak yemek programı düzenlendi.

10.10.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce Şehit Aileleri ve Gazilere yönelik olarak yemek programı düzenlendi.

Vali Mustafa Büyük'ün, eşi Emine Hayriye Büyük ile birlikte geldiği yemek programına, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yılmaz, şehit ve gazi Ailelerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Adana'daki şehit ve gazi derneklerinin başkan ve yöneticileri de katıldı.

Özden Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekte masaları tek tek ziyaret ederek, şehit ve gazi yakınları ile tokalaşan ve çocukları bağrına basan Vali Mustafa Büyük, şehit ve gazi aileleri ile yakınlarını saygıyla ve seviyle selamladığını belirtti.

Vali Büyük, yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazanlardaki iftarlarda bir araya geldiğimiz gibi, bu tür programlarda da daima bir arada olmanın amaç ve gayreti içerisindeyiz. Bu tür etkinliklerde, sizlerle birlikte ve beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehit ve gazilerimizin, bizlere emaneti olan siz değerli ailelerimizin mutluluğu için gayret gösteriyoruz. Milli ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bu anlamlı etkinlikte sizlerle bir arada olmak çok daha fazla önem ve anlam arz ediyor. Vatan için canlarını veren şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde, vatan toprağımız için her türlü emeği sarf edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine sabırlar diliyorum. Siz şehit ve gazi ailelerimizin de sorunlarınızın çözümünde her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyor, değerli şehit ve gazi ailelerimize sağlık ve mutluluk duygularımı iletiyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak yemek programı, vatana olan bağlılık duygularının vurgulanmasıyla son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Şehit Aileleri ve Gazilere Yemek - Son Dakika


Advertisement