Ailem Benim En Kıymetli Hazinem - Son Dakika
Magazin

Ailem Benim En Kıymetli Hazinem

Ailem Benim En Kıymetli Hazinem

Jival Mücevher'in yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçen Sinem Kobal: Ailem İstanbul'da, o yüzden onlarla bol bol vakit geçirebiliyoruz.

02.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde Arda Turan'la ilişkisi nedeniyle gündemden düşmeyen genç oyuncu Sinem Kobal, Jival Magazin dergisinin 10'uncu sayısı için kamera karşısına geçti. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül tarafından gerçekleştirilen çekimlerde Kobal; Jival Mücevher'in yaz renklerini taşıyan 'Lady Petite' ve 'Gecenin Yıldızı Elmas Koleksiyonu'nu tanıttı. Genç oyuncu ayrıca Jival dergisine moda ve yaşamı üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

RUH HALİME GÖRE GİYİNİRİM

Mücevher ile aranız nasıl?

Mücevher, her kadın gibi benim de ilgimi çekiyor. Işığın maddeye bürünmüş hali gibi gelir bana. Üzerinizde bir mücevher taşırken, o taşın etkisini bedeninizde hissedersiniz.

Sürekli üzerinizde taşıdığınız özel bir takınız var mı?

Evet, melek kanadı altın üzerinde tek taşı olan kolyemi hiç çıkarmam.

Mücevher ve kadın üzerine düşünceleriniz nelerdir?

Kadın özeldir, zariftir, hassastır. Kadınlar mücevher gibidir ve her kadını simgeleyen bir mücevher mutlaka vardır. Doğru bir mücevher kişinin cazibesini ve yaydığı enerjiyi arttırır.

Modayı takip eder misiniz?

Aslında moda konusunda söylenmiş şu sözü severim: "Moda o kadar sıkıcıdır ki her sene değişir." Modaya bağımlı değilim; takip ederim fakat seçimlerimi ortama ve ruh halime göre yaparım.

Oyunculuk hayatınız nasıl başladı?

Sahneye 4 yaşında baleyle başladım ve tiyatroya 13 yaşında Dormen Tiyatrosu'yla adım attım. Televizyona ise 'Dadı' dizisiyle geçtim.

ÖĞRENMENİN SONU YOK

En keyif aldığınız proje hangisi oldu?

Hepsinin yeri ve tadı çok başka... Mesela 'Dadı' dizisi ilk ve bu yüzden çok özel... Sinemada ise; 'Romantik Komedi'de canlandırdığım 'Didem', en keyif alarak oynadığım karakterlerden biriydi diyebilirim.

Oyunculuk eğitiminiz devam ediyor mu?

Mezun oldum ama öğrenmenin sonu yok. Bu yüzden atöyle çalışmalarına katılıyorum.

Aileniz İstanbul'da mı? Onlarla vakit geçirebiliyor musunuz?

Ailem İstanbul'da o yüzden işlerim yoğun olsa da bol bol vakit geçirebiliyoruz. Onlar bu hayattaki en kıymetli hediyelerim. Bana mutluluk veriyorlar.

ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM

'Selena' dizisinde büyük bir başarı yakaladınız; özellikle küçük hayranlarınızın kalbinde taht kurdunuz. Çocuklarla aranız nasıl?

'Selena' benim için çok özel bir tecrübe oldu. Çocuklarla kurduğum bağ bana mutluluk veriyor. Hiç vazgeçmeden destek veren samimi ve özel bir kitle onlar. Çocuklara bir şey izletmek, sevdirmek çok zordur ama severlerse hayatları boyunca onlar için özel kalıyorsunuz. Bunu da her proje size nasip etmiyor. Ben çocukları çok seviyorum, sanırım o yüzden onlarla bu bağı kurmakta zorlanmadım.

DAHA ÇOK GENCİM

Size göre başarının tanımı nedir?

10 sene oldu sanırım ama daha çok gencim ve önümde uzun yıllar var. Her zaman çalışmak, yenilenmek ve emek vermek başarıyı getiriyor ama önemli olan sürekliliği sağlamak. Kendimizi tanımaya, keşfetmeye başladığımızda ilerleyebiliyoruz, eksileri görebiliyoruz, tamamlamaya çalışıyoruz. Tüketim çağındayız ve her şey çok çabuk tüketiliyor, başarı o ana ait kalabiliyor. Bir sene sonrası için yine çalışmak gerekiyor, bu bilinci kaybetmeden ilerlediğinizde kendi hayallerinizde mutlaka yol alacağınıza inanıyorum.

YALANA ÇOK ÖFKELENİRİM

Bir gününüzü nasıl geçirirsiniz? Hobileriniz neler?

Zamanımı veya bir günümü neye ihtiyacım varsa öyle geçiriyorum. Zaman zaman geziyorum, spor yapıyorum ve okuyorum. Genelde evde vakit geçirmeyi seviyorum, sevdiklerimle olmak bana her zaman keyif verir. Seyahat etmeyi çok seviyorum, görmediğim ülkelere gitmek, o kültürleri araştırmak da ilgimi çekiyor.

Özel olarak uyguladığınız bir güzellik veya bakım formülünüz var mı?

Genellikle doğal, su bazlı temizleme ürünleri kullanıyorum. Kimyasal ürünleri kullanmıyorum. Ayrıca cildimi, arada gül suyu ile yıkıyorum.

Yemekle aranız nasıl?

Yemek yapar mısınız? Kalabalık sofralar kurmayı da, yemek yemeyi de, yapmayı da çok seviyorum.

Sizi hayatta en çok öfkelendiren şeyler?

En çok öfkelendiren şeyler haksızlığa uğramak ve yalan.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ailem Benim En Kıymetli Hazinem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement