Ailem Robotlara Karşı Filmi - Son Dakika
Sinema

Ailem Robotlara Karşı Filmi

Ailem Robotlara Karşı Filmi

Ailem Robotlara Karşı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Ailem Robotlara Karşı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.03.2020 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Animasyon i Connected'in yönetmenliğini Michael Rianda üstlenirken senaryosunu ise yönetmen ve Jeff Rowe ikilisi kaleme alıyor.

Yönetmen: Michael Rianda

Senaryo: Jeff Rowe, Michael Rianda

Filmin Türü: Animasyon

Orijinal Adı: Connected

Yapımcı Firma: Sony Pictures

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros.

Vizyon Tarihi: 25.09.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Ailem Robotlara Karşı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Oldboy Dizisi Yolda
    15:10 Oldboy Dizisi Yolda

    2003 yılında seyirciye sunulan Oldboy filmi, yapımcısı Park Chan-wook tarafından dizi versiyonu için hazırlanıyor. Lionsgate Television firmasıyla anlaşma yapılan dizi, İngilizce dilinde olacak ve yoğun duygusal derinlik taşıyacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi henüz belirsiz.

  • 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Başlıyor
    17 Nis 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Başlıyor

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, AB Türkiye Delegasyonu, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali için geri sayım başladı. Festival, 9-16 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek ve kadınların hikayelerini sinemaseverlerle buluşturacak.

  • Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Sydney Sweeney Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu
    17 Nis Hollywood Yapımcısı Carol Baum, Sydney Sweeney Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu

    Hollywood'un önde gelen yapımcılarından Carol Baum, Sydney Sweeney için 'güzel değil' ve 'oyunculuk yapamıyor' dedi. Baum, Sweeney'in son filmi 'Anyone But You'yu izledikten sonra bu düşüncelere vardığını belirtti. Sweeney, HBO dizisi 'Euphoria' ve 'The White Lotus' ile başarı elde etmişti.

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor
    16 Nis Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor

    Dune 2 filmi, büyük bütçelerle çekilen yapımların gişede başarısız olduğu dönemde büyük bir başarı elde ediyor. Timothée Chalamet ve Zendaya gibi oyuncuları barındıran film, dünya genelinde 684 milyon dolar gişe yaparak beklentilerin üzerine çıkıyor. Sektör analistlerine göre film, hala vizyonda olduğu sürece gişede 700 milyon doların üzerine çıkabilir. Dune 2'nin devam filminde de ana oyuncu kadrosu korunuyor.

  • Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri
    16 Nis Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

    1985 yılında çekilen 'Keriz' filminin Aksaray'ın Gücünkaya köyünde oynayan köy halkı, hatıralarını anlattı. Kemal Sunal'ın Türkiye'yi güldürdüğü ama kendi hiç gülmediği belirtildi. Filmin çekildiği köyde halen Yeşilçam'ın izleri görülebilmektedir.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    16 Nis Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    15 Nis Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.


Advertisement