Vefat eden Rasim Öztekin'in ailesinden açıklama: Cenazeye katılmak yerine evinizde dua edin - Son Dakika
Magazin

Vefat eden Rasim Öztekin'in ailesinden açıklama: Cenazeye katılmak yerine evinizde dua edin

Evinde kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rasim Öztekin, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze takvimi hakkında açıklama yapan sanatçının ailesi, Öztekin'in pandemiye karşı hassasiyeti olduğunu bu sebepten sevenlerinin törene katılmak yerine evlerinden dua etmelerini istedi.

10.03.2021 01:06  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, önceki gün 62 yaşında hayatını kaybetti. Öztekin'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Duayen tiyatrocu için bugün 15.00'te Zincirlikuyu Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlenecek.

"BİNLERCE SEVENİYLE UĞURLAMAK İSTERDİK"

Özteki Ailesi, usta tiyatrocunun koronavirüs salgını konusunda özel bir hassasiyeti olduğunu duyurarak, cenaze merasiminin sınırlı sayıda katılımla yapılacağını açıkladı. Eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin tarafından yapılan açıklamada, "Onu son yolculuğuna binlerce seveninin alkışları ve çiçekleri eşliğinde uğurlamak isterdik" ifadesi yer aldı.

"EVLERİNDEN DUA ETSİNLER"

Pandemi koşulları ve Rasim Öztekin'in bu konudaki özel hassasiyeti nedeniyle cenaze töreninin sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirileceğinin aktarıldığı açıklama şöyle devam etti: "Tüm sevenlerinden evlerinden dualarıyla onu son yolculuğuna uğurlamalarını, ailesi olarak rica ediyoruz. Acımız büyük. Ülkemizin başı sağ olsun."

Öztekin Ailesi, cenazeye çelenk gönderilmemesini, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Rasim Öztekin Tiyatro Fonu açıklamasıyla bağışta bulunabileceğini belirtti.

Vefat eden Rasim Öztekin\'in ailesinden açıklama: Cenazeye katılmak yerine evinizde dua edin
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Vefat eden Rasim Öztekin'in ailesinden açıklama: Cenazeye katılmak yerine evinizde dua edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adem: çok örnek bir davranış Allah bir kez daha geride kalanlara sabır versin 23 0 Yanıtla

Advertisement