Anne Babasını Siyanür İçirerek Öldüren Genç, Şizofren Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Anne Babasını Siyanür İçirerek Öldüren Genç, Şizofren Çıktı

İzmir'de annesi Fatma ve babası Mehmet Kalkan'ı, içine siyanür koyduğu şerbeti içirerek öldüren Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan'a, sağlık raporu için götürüldüğü hastanede şizofreni tanısı konuldu.

15.05.2019 17:54  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, ailesine şerbet diye siyanür içererek ölümlerine sebep olan üniversite öğrencisine yapılan sağlık kontrollerinde gence şizofreni tanısı koyulduğu öğrenildi. Öte yandan, siyanür içerek hayatlarını kaybeden anne ve baba toprağa verildi.

GENCE DAHA ÖNCE ŞİZOFRENİ TANISI KONULMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi'nde, iddiaya göre internetten sipariş ettiği siyanürü anne, baba ve kardeşlerine 'Size şerbet yaptım, tadın' diyerek ikram eden ve babası Mehmet K. (46) ile Fatma K.'nın (39) ölümüne, 3 kardeşinin de ölümden dönmesine sebep olan üniversite öğrencisi M.C.K. (21) ile ilgili ortaya şok bir gerçek çıktı. Zanlının, yapılan sağlık kontrollerinde şahsa şizofreni teşhisi koyulduğu bildirildi. M.C.K.'ya daha önceden böyle bir tanı konulmadığı öğrenildi. Ailesine şerbet diyerek siyanür içiren M.C.K.'nın ise emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Oğulları M.C.K.'nın verdiği siyanürü içerek hayatlarını kaybeden anne Fatma K. ile baba Mehmet K. son yolculuklarına uğurlandı. Bornova Ali Rıza Güven Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına talihsiz eşin akrabaları, yakınları ve arkadaşları katıldı. Talihsiz çiftin akrabaları tabutlarının başında dakikalarca gözyaşı döktü. Baba Mahmut K., oğlunun cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı dökerken, kardeşi Hatice Yılmaz da sinir krizi geçirdi. Kılınan cenaze namazlarının ardından çiftin cenazeleri defnedilmek üzere memleketleri olan Yozgat'a gönderildi. - İZMİR

Anne Babasını Siyanür İçirerek Öldüren Genç, Şizofren Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anne Babasını Siyanür İçirerek Öldüren Genç, Şizofren Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Selen: Evlat yetiştirin katil değil çağdaşlıkla laiklikle olmaz bu iş 12 32 Yanıtla TC: evet çağdaşlıkla olmaz içinize şeytan kaçmış diyerek ALLAH YOLUNDA ÖLDÜRMESİ LAZIMDI.senin düşüncene göre 11 3
  • Ali: Asla okumaya karşı değilim.. Allah korkusunu büyüklere saygıyı öğretimin içine katmamız gerektiğinden bahsettim.. 28 6 Yanıtla hacı: Bence sen konuştukça batıyorsun şizofren in ne olduğunu bir araştır sonra okula mı bağlayacaksın dine mi ahlaka mı karar senin. 18 1
  • Ali: Allahın yolunda gidenlere günümüzde akılsız geri zekalı deniyor.. Alın size ileri zekalı gençler.. Hak yolunu sapıtan yolunu bulamazmış 12 14 Yanıtla Emre: Fizik kimya biyoloji olmazsa hastane yerine hacı hocaya gidersin muska yazdirirsin. Bir yerin kırılsa doktor yerine çıkıncaya gidersin. Sana yunus emre nin sözünü hatırlatırım. Ilım ilim bilmektir ilim kendini bilmektir sen kendini bilmezsen..... 11 6 yusuf: binlerce yıl din mezhep peşinde koşan arapların mahfolmuş halıne ne dersin ilimden bilimden gerisi boş tek kurtuluş odur 7 3
  • Aydin : Allahim rahmet etsin mekani cennet olsun 15 0 Yanıtla
  • Can: YAZIK ANAYA BABAYA 14 0 Yanıtla He: Kardeşler de anasız babasız kaldı yanarım da en çok buna yanarım Allah rahmet eylesin 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement