Ajax Taraftarı Salzburg'a Çıkarma Yapıyor - Son Dakika
Spor

Ajax Taraftarı Salzburg'a Çıkarma Yapıyor

Ajax Taraftarı Salzburg\'a Çıkarma Yapıyor

Bu akşam Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde, kendi evinde 3-0 mağlup olduğu Red Bull Salzburg karşısına çıkacak olan Ajax taraftarları, Avusturya’ya tur için çıkarma yapacak.

27.02.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz hafta kendi evinde Red Bull Salzburg'la oynadığı 2. tur mücadelesini 3-0 kaybeden Ajax taraftarları halen umudunu yitirmedi. Frank de Boer'un kupayı kaldırma ihtimallerinin olduğu şeklindeki açıklamalardan sonra bir hayli motive olan, ancak alınan farklı mağlubiyetle şok yaşayan camiada halen teslim bayrağı çekilmiş değil. Bu duyguyu paylaşan 2150 taraftar da takımlarını desteklemek için Salzburg kentine akın edecek. Uçak ve otobüs vasıtasıyla Salzburg'a gidecek olan taraftarlara ilave olarak, 800 kilometreyi şahsi otomobilleriyle kat edecek küçük bir grup da stadyumda olacak. Özellikle yılın bu döneminde, Avusturya'daki kar tatili tesislerinin, Hollandalılar tarafından oldukça ilgi görmesinin de bu kalabalık grubun oluşmasında payı büyük.

Ajax'ta, sakatlığı bulunan Danimarkalı Viktor Fischer yerini alamayacak. Onun yerine, geçtiğimiz hafta sonu AZ karşısında ağları havalandıran Ricardo Kishna'nın görev yapması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ajax Taraftarı Salzburg'a Çıkarma Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement