Ajda Pekkan Konserinde Skandal Olay! Ajda'nın Sesi Dinleyicilere Ulaşmadı - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan Konserinde Skandal Olay! Ajda'nın Sesi Dinleyicilere Ulaşmadı

Üç saat süren konserdeki ses sistemindeki arıza nedeniyle Ajda Pekkan'ın sesi izleyicilere ulaşmadı. Seyirciler konserin ertelenmeyip devam etmesine isyan etti.

10.07.2018 21:46  Güncelleme: 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BKM organizasyonuyla düzenlenen "Açık Hava Konserleri" kapsamında şarkıcı Ajda Pekkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konser verdi. Ses sistemindeki arıza nedeniyle Ajda Pekkan'ın sesi izleyicilere ulaşmadı. Seyirciler konserin ertelenmeyip devam etmesine isyan etti.

DİNLEYİCİLER BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Ajda Pekkan konserine eğlenmeye giden izleyiciler ise şok yaşadı. Üç saat süren konserdeki ses sistemindeki arıza nedeniyle Pekkan'ın sesi izleyicilere ulaşmadı. Konser sırasında izleyiciler de sahneye seslenerek sesin duyulmadığını belirtmeye çalıştı. Tüm bu aksaklıklara rağmen konser iptal edilmedi ve izleyicilere Ajda Pekkan'ı dakikalarca sessiz bir şekilde dinledi.

Ajda Pekkan Konserinde Skandal Olay! Ajda'nın Sesi Dinleyicilere Ulaşmadı
Ajda Pekkan Konserinde Skandal Olay! Ajda\'nın Sesi Dinleyicilere Ulaşmadı

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan Konserinde Skandal Olay! Ajda'nın Sesi Dinleyicilere Ulaşmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • aks: hala bu hanımefendiyi dinleyen varmı ya, 6 8 Yanıtla
  • Alper: Aniden gitse kına mi yakacaksınız? Ayıp yaaa. Ajda çok yaşlı değil ki topu topu 71- 72 yasinda. Anneannen 55 yaşında erken ölmüş. 5 2 Yanıtla
  • dd: valla nabarız bılmem abd ve ısraıl bu skandal olaydan sonra bı daha dusunurler herhalde buıze aldırmak ıcın 1 1 Yanıtla
  • X: Çoook büyük skandal olay. 0 0 Yanıtla

Advertisement