Ajdin Hasic 18 yaşını doldurdu! İmzalar atılıyor - Son Dakika
Spor

Ajdin Hasic 18 yaşını doldurdu! İmzalar atılıyor

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Bosna Hersekli Ajdin Hasic, 18 yaşını doldurdu. Sezon başı kamp döneminden beri Beşiktaş A Takımı ile çalışmalarını sürdüren genç oyuncu ile resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanması bekleniyor.

07.10.2019 17:49  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminde adı uzun süre Beşiktaş ile anılan ve daha sonra Siyah-Beyazlıların kamp kadrosuna katılarak antrenmanlara çıkan Ajdin Hasic'ten müjde geldi. Yaz dönemi kampında takımla antrenmanlara çıkan Ajdin Hasic, bugün 18 yaşını resmen doldurdu. Resmi sözleşme imzalamak için 18 yaşını doldurmasını bekleyen Beşiktaş, geleceğin yıldızı olarak gösterilen Hasic'i resmen açıklayabilir.

Ajdin Hasic 18 yaşını doldurdu! İmzalar atılıyor

SAĞ AÇIK VE ON NUMARA POZİSYONLARINDA OYNUYOR

Geleceğin futbolcuları arasında gösterilen Ajdin Hasic, Hırvatistan'ın futbolcu bankası olarak görülen Dinamo Zagreb'in kadrosunda bulunuyordu. Sağ açık ve on numara pozisyonlarında oynayabilen Hasic, sol ayağını kullanıyor ve yüksek teknik kapasitesi ile dikkat çekiyor. Bosna Hersek'in alt yaş kategorilerinde forma giyen Hasic, U-19 takımının kaptanlığını yapıyor. Ajdin Hasic ile Benfica, Real Madrid, Barcelona, Dortmund, Everton ve Salzburg da ilgileniyordu.

(Fanatik)

Ajdin Hasic 18 yaşını doldurdu! İmzalar atılıyor

Son Dakika Spor Ajdin Hasic 18 yaşını doldurdu! İmzalar atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement