Ak Kadınlardan " Yerli Üretir, Milli Tüketir" Projesine Destek - Son Dakika
Güncel

Ak Kadınlardan " Yerli Üretir, Milli Tüketir" Projesine Destek

Ak Kadınlardan " Yerli Üretir, Milli Tüketir" Projesine Destek

AK Parti Kadın Kolları tarafından Zağnos Paşa Meydanında düzenlenen "AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir" etkinliği 20 ilçeden bayanların katılımıyla gerçekleştirildi.

14.12.2018 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları tarafından Zağnos Paşa Meydanında düzenlenen "AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir" etkinliği 20 ilçeden bayanların katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen "AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir ekonomiye destek verir" etkinliği Balıkesir'de Zağnos Paşa Meydanında gerçekleştirildi. 20 ilçeden gelen bayanlar kendi elleriyle hazırdıklardıkları ürünleri meydanda kurulan stantlarda sergileyip satarak yerli malı tüketimi için farkındalık oluşturdular. Etkinliğin açılış kurdelasını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı ve AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri ile birlikte kesitler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada "Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı yapılan Ak Parti Kadın Kollarının organize etmiş olduğu yerli ve milli üretimi desteklemek dayanışmayı sergileme noktasında bir araya geldik. Bugün burada 20 ilçemizin çadırı var. İçerisinde bayanlarımızın ürettiği ürünler yerli ve milli olarak burada bulunuyor. Ne kadar yerli ve milli olursak her noktada gerek düşünce bazında gerek fikir gerek üretim bazında o kadar güçlü olduğumuzu yaşayarak görüyoruz. Milli savunma sanayimizde ürettiğimiz ürünlerle ö plana çıkıyoruz. Her geçen gün Türk milleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, emin adımlarla ilerliyor küresel bir güç olmanın ötesinde artık bir dünya lideri ve dünyada sözü dinlenen bir ülke konumuna geldik. Cumhurbaşkanımıza bu noktada teşkilatlarla kadınlarla çalışmalarımızla güç oluyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

"Balıkesir'de rahmet var"

Daha sonra konuşan Karesi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz ise "Kadın Kolları Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan bu etkinlik çok güzelk. Balıkesir'de de rahmet var. Herkese hayırlı olsun"şeklinde konuştu.

"Bu davanın önünü de kimse kesemeyecek"

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı "Bu güzel etkinlik için kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Göğsünü küffara açmış mücadele eden Reisin takımı işte böyle bir takım. Bakınız Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Karesi Belediye Başkanımız burada. İşte birlik beraberlik budur. İşte dava ve mücadele budur. Allah'ın izniyle bu inanç mücadele olduktan sonra Reisin bileğini kimse bükemeyecek, bu davanın önünü de kimse kesemeyecektir"dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri stantları gezerek AK Kadınların hazırlamış oldukları ürünleri incelediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Kadınlardan ' Yerli Üretir, Milli Tüketir' Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement