AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru - Son Dakika
Politika

AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz.

15.08.2018 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz." dedi.

Başkan Öztabak, il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da yapılacağını söyledi.

Kongreye gidecek otobüslerin 17 Ağustos Cuma günü Saat 22.30'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından hareket edeceğini ifade eden Öztabak, şöyle konuştu:

"6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement