AK Parti Adana Milletvekili Erdinç'ten Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana Milletvekili Erdinç'ten Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç'in esnaf ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

12.01.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç'in esnaf ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdinç, bütçe görüşmeleri nedeniyle bir süre uzak kaldığı Adana'da esnafı ziyaret etti.

Yoğun geçen meclis çalışmalarından dolayı Adana'ya bir süre gelemediğini belirten Erdinç, "Adanalı hemşehrilerimize ve seçmenlerimize hasret kalmıştık ve onlara teşekkür etme fırsatımız olamamıştı. Şimdi bu ziyaretlerle, elimizden geldiği kadar Adanalılarla bir araya gelmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdinç, Adanalı esnafın sorunlarını yerinde dinleyip, çözüm üretme noktasında yapılacak olan girişimleri yerine getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ayrıca bu ziyaretlerimizde AK Parti hükümeti olarak yapmış olduğumuz çalışmaları ve Adana için düşünülen projeleri paylaşma imkanı da bulmuş oluyoruz. Bundan sonra da elimizden gelen her fırsatta bu tür ziyaretler yaparak Adanalı esnaflarımıza destek olmaya devam edeceğiz."

Ziyaretlerde Yüreğir Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan'ın da Milletvekili Erdinç'e eşlik ettiği belirtildi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana Milletvekili Erdinç'ten Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement