AK Parti Adaylarından Esob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adaylarından Esob'a Ziyaret

AK Parti Adaylarından Esob\'a Ziyaret

AK Parti Mersin milletvekili adayları Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

04.10.2015 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin milletvekili adayları Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Beraberinde kadın kolları üyeleri ile birlikte Dinçer'i ziyaret eden Zeynep Gül Yılmaz, 1 Kasım seçimlerinde destek isteyerek, yetki verilmesi halinde tespit ettikleri sorunların çözümü konusunda esnaf kesimi ile el ele çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti 4. sıra adayı Hacı Özkan ise, parti temsilcileriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kendisinin de esnaf olduğunu hatırlatarak, evinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Özkan, seçilmesi halinde esnafla Meclis arasında köprü görevi üstleneceğini belirtti. Esnaf teşkilatının Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yapan Özkan, "Biz büyük bir aileyiz. Mersin'de de bu ailenin reisi Talat Dinçer başkanımız. Kendisi evlatları arasında hiç bir ayrım yapmadı, iyi ve kötü günde hep yanımızda oldu. Adaylık dönemimizde desteklerini bizden esirgemedi. Aynı desteği yeniden bekliyoruz" dedi

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, esnaf teşkilatından bir mesai arkadaşlarının milletvekili aday listesinde 4. sırada yer almasından büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Dinçer, "Siyasi partilerimiz bugüne kadar maalesef esnamıza listelerinde yer vermiyorlardı. Genelde doktor, avukat gibi akademik unvan sahiplerini ya da iş dünyasının temsilcilerini listelerini alıyorlardı. Bu dönem Hacı Özkan arkadaşımız listede. Esnafın dilinden ancak esnaf anlar. Bu anlamda Hacı Özkan kardeşimiz sadece Mersin'de değil, Türkiye genelinde de önemli bir örnek. İnşallah bu dönemde mecliste içimizden biri bizleri temsil edecek" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adaylarından Esob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement