AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Afşin ilçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.

06.07.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afşin ilçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mahir Ünal ve Mehmet İlker Çitil, bayramlaşma törenine katıldı.

Ünal, ilçe binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AK Partinin sadece Türkiye'ye hizmet etmek için siyaset yaptığını ve bunun dışında hiç kimsenin partisi gibi siyaset yapamayacağını ifade etti.

AK Partinin 2011 yılından bu yana aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini ifade eden Ünal şunları söyledi:

"Bu aziz millet hizmeti ve sevilmeyi fazlasıyla hak ediyor. Çünkü bu aziz millet kalbinde Anadolu ruhunu taşıyor. İnsanlığın adeta son atası gibi, insanlığın üzerinde yükseldiği değeri, merhameti ve yardım severliği kalbinde taşıyor. Yıllarca hor görülen, çağdaş ve modern olmamakla suçlanan Anadolu insanı bugün dünyaya insanlık dersi veriyor. Anadolu insanı, insanlığın üzerinde yükselen değerler olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyor."

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü okunan kuran ve ezanlarla, bayramlarla, teravihlerle, ortak iftar sofralarıyla muhafaza edildiğinin altını çizen Ünal, "Ramazan boyunca iftar sofralarında nasıl birlik ve beraberliğin oluştuğunu bu milletin kalplerinin nasıl ortak attığını gördüm. Bu millete hizmet etmek en onurlu ve ulvi görevdir. Bizler karınca gibi çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları olarak çevremize örnek olmak zorundayız. AK Parti olarak hizmete devam ediyoruz."

Ramazan Bayramı dolayısıyla il ve ilçelerdeki bayramlaşma törenlerine katılarak vatandaşlarla bayramlaştıklarını söyleyen Çitil, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak için şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşanan terör olaylarını en ağır şekilde kınıyorum." şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programına, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Tezcan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement