AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 63. İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 63. İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 63. İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin Afyonkarahisar’da destan yazdığını söyleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 18 ilçenin 17’sinde birinci parti olduklarını dile getirerek, “Parti olarak son 65 yılın bir partiye verilmiş en yüksek oyunu Afyonkarahisar’ımız da aldık” dedi.

22.11.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin Afyonkarahisar'da destan yazdığını söyleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 18 ilçenin 17'sinde birinci parti olduklarını dile getirerek, "Parti olarak son 65 yılın bir partiye verilmiş en yüksek oyunu Afyonkarahisar'ımız da aldık" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından "63. İl Danışma Meclis Toplantısı" teşkilat başkanlarının yoğun katılımı gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Kasım seçimlerinde merkez ile birlikte 18 ilçenin 17'sinde birinci parti olduklarını vurguladı. Yurdunuseven, "İlimizdeki 18 ilçeden 17 tanesinde birinci parti oldu. Bundan dolayı çok mutluyuz. Seçimlerde birinci olan ilçemiz İscehisar yüzde 77,5 oy aldı. İkinci olan Bolvadin ilçemiz yüzde 72,5 gibi bir oy aldı. Üçüncü ilçemiz İhsaniye'de yüzde 71 oranında oy aldı. Bu ilçelerimize Bakanımız Veysel Eroğlu Bey ile ziyaret ettik. Sinanpaşa, Sandıklı ve Şuhut ilçelerini de ziyaret ettik. İnşallah sırayla ilçelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. En düşük ilçemiz yüzde 31 gibi oy aldı. Parti olarak son 65 yılın bir partiye verilmiş en yüksek oyunu Afyonkarahisar'ımız da aldık. Milletvekili sayımız 3 oldu. Keşke 5 olsaydı. Köy bazında birinci olarak Şuhut ilçemizin Dadak köyü yüzde 97,5 oy ile oldu. Ayrıca beldelerde Türkiye birincisi de yüzde 96,5 gibi bir oy ile Büyükkalecik beldemiz oldu. Büyükkalecik Belde başkanımıza başarı belgesini Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bizzat takdim etti. Bu bizi gururlandırdı. İl Kadın Kollarımızda sandık yönetim çalışmalarında Türkiye ikincisi oldular " dedi.

"TÜRKMENLERE YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ"

Suriye'nin Türkmenlere yönelik Rusya destekli yaptığı saldırıyı kınayan Başkan Yurdunuseven, Bayır- Bucak Türkmenlerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Yurdunuseven, "Son günlerde Suriye'nin Rusya güdümlü Bayır-Bucak Türkmenlerine yaptığı bir zulüm söz konusu. Burada zulüm gören bütün Müslüman Türk kardeşlerimize yapılanları kınadığımızı ve lanetlediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Terörün dini, ırkı ve milleti olmaz hepsini şiddetle kınıyoruz. Bayır-Bucak Türkmenlerimize Allah'tan yardım diliyoruz. Bayır-Bucak Türkmenlerine giden TIR'ları çeviren mantık şimdi bizlere neden Türkmen kardeşlerimize yardım etmiyorsunuz. Bende bunu sizlerin takdirlerine bırakıyorum" diyerek konuştu.

"SİZLERLE BİR ARADA OLMAK BANA MUTLULUK VERİYOR"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, toplantıda yaptığı konuşmada 63. İl Danışma Meclisinin hayrılar getirmesini temenni etti. TBMM'de yapılacak Meclis Başkanlığı seçimine katılacaklarını ifade eden Özkal konuşmasını şöyle sürdürdü:

"63. İl Danışma Meclis toplantımız partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. TBMM'deki Meclis Başkanlığı seçimine katılacağım. Onun öncesinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu gün Meclis Başkanlığı seçimi yapacağız. Allah'ın izni ve sizlerin duaları ile seçeceğiz. Bakanımız Veysel Eroğlu'nun da listede olduğu bir kabine olmasını temenni ediyoruz. Hükümetimizin kurulmasının ardından çalışmalarımıza tempolu bir şekilde başlayacağız. Biz teşkilatımıza hep şunu söyledik. Bizim sevgi dilimiz ve beden dilimiz hizmettir. Bizler her zaman hizmeti benimsedik. Hep kucaklayıcı hep amaç bir üslupla öncelikle teşkilatımızı ve halkımızı kucaklayıcı bir üslubumuz var. Hiçbir zaman kavga etmedik ve kavga edenlerden yana olmadık. Biz bu kucaklayıcı sevgi dili ile çalışmayı benimsedik. Sadece AK Partililer değil, AK Partili olmayanlarla da çalıştık. Afyonkarahisar halkı bu tarz ve üsluptan dolayı bir destan yazdı."

Yapılan konuşmaların ardından 1 Kasım seçimlerinde en yüksek oyu alan İscehisar, Bolvadin ve İhsaniye ilçelerine Milletvekili Hatice Özkal, İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ve 25. Dönem Milletvekili Av. Halil Ürün tarafından tebrik ve teşekkür belgesi verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 63. İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement