AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi

AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde başkanlığa Ali Osman Yıldız getirildi.

11.12.2017 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde başkanlığa Ali Osman Yıldız getirildi.

Sosyal Gelişim Merkezi konferans salonunda düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Enes Malik Yaylacı, yağmura ve soğuk havaya rağmen burada büyük coşkuyla toplanan gençlere teşekkür etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk'ün ana kademe yönetimine geçmesiyle görevi başka arkadaşına bırakacağını aktaran Yaylacı, "Yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman kardeşimizin ve yönetiminin teşkilatımızın tüm unsurlarıyla birlikte uyum ve ahenk içerisinde güzel işler yapacaklarına canı gönülden inanıyorum, Allah başarılarımızı artırsın." diye konuştu.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir de kongrelerin yenilenme ve tazelenme süreci olduğunu belirterek, birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğini kaydetti.

Her kongrenin kendileri için bayram günü olduğunu vurgulayan Demir, "Gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin tüm genç kardeşlerimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarı diliyorum." dedi.

Kongrede ilçe başkanlığına Ali Osman Yıldız getirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Akyazı İlçe Gençlik Kolları Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement