AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Güney yeniden seçildi.

08.01.2012 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Güney yeniden seçildi.

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Menderes Türel, Sadık Badak, Gökçen Özdoğan Enç, Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, İl Başkanı Mustafa Köse, İl Yönetim Kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, AK Parti'nin

"muhafazakar demokrat" diye tanımlandığını, partisinin muhafazakar düşünce ile siyaset pratikleri arasında güçlü bağlantı noktaları kurarak, Türkiye'nin önüne yepyeni bir siyasi perspektif sunduğunu söyledi. Güney, AK Parti'nin temel anlayışını "önce millet" olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bizim siyasetten muradımız, Alanya'ya, Alanya'da yaşayan insanlara, bu topraklara sinen medeniyet düşüncesine hizmetten ibarettir. Bütün çabamız, dünyanın en güzel coğrafyalarından birinin üzerinde bulunan Alanya'mızı yaşadığı sıkıntılardan kurtararak bir daha asla dara düşmeyeceği bir güce ve esenliğe kavuşturmaktır. Siyaseti, sadece siyaset yapmış olmak için değil, mutlu ve müreffeh bir Alanya ateşini ve heyecanını içimizde hissettiğimiz için yapıyoruz. Biz, gece gündüz koştururken, bizimle aynı heyecanı taşımayanların Alanya'yı kısır çekişmelerle durdurmak istediğini görüyorsunuz. Muhafazakar demokrasiye göre siyaset bir uzlaşı alanıdır. Toplumsal ve kültürel çeşitlilikler, demokratik çoğunluğun üreteceği tolerans ve hoşgörü zemininde siyasete bir renklilik olarak katılırlar. Bizim, teşkilat olarak yapmak istediğimiz de budur."

Konuşmaların ardından AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, ilçe teşkilatında görev yapan eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Tek listeyle gidilen seçimde Hüseyin Güney, yeniden AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Hüseyin Güney başkanlığında seçilen yönetim kurulunda, Ahmet Büküş, Hasan Kılınç, Mehmet Şahin, Mükerrem Babaoğlu, Ali Özer, Şeyhmus Kadıoğlu, Ali Putur, Rıdvan Yönet, Zekai Avcı, Mehmet Nuri Yiğit, Mustafa Şenli, Hakkı Kurt, Mustafa Irmak, Serdar Sönmez, Yücel Ergün, Turan Aktaş, Gökçen Nazifoğlu, Tefik Yılmaz, Osman Ertunç, Turgay Erbayrak, Hikmet Şifa, Celil Topal, Hüseyin Hacıince, Hasan Erdoğan, Salih Ömeroğlu, Sami Köse, Kerim Sadullahoğlu, Halil Başaran ve Menderes Haymanalı yer aldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement