AK Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen Açıklaması

AK Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen Açıklaması

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin ilçe olmasına ilişkin dosya TBMM gündemine girme eşiğinde olması nedeniyle gelinen noktadaki başarıdan kendine pay çıkarmak ve siyasi rant sağlamak isteyenlerin olduğunu düşünen AK Parti...

24.04.2012 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin ilçe olmasına ilişkin dosya TBMM gündemine girme eşiğinde olması nedeniyle gelinen noktadaki başarıdan kendine pay çıkarmak ve siyasi rant sağlamak isteyenlerin olduğunu düşünen AK Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen bir basın açıklaması yaparak, beldenin ilçe olmasına ilişkin süreci değerlendirdi.

Şen yaptığı açıklamada, "Biz İktidarız; Altınova'yı ilçe yaparsak biz yaparız. 2009 Yerel Seçimlerinde Altınova'nın ilçe olacağına inanmayanlar, 'olmaz' diyenler, Altınova'nın ilçe olmasını istemeyenler, 'İktidarınızdan ve hükümetinizden hiçbir şey istemiyoruz' diyenler nasıl oluyor da beldemizi ilçe yapma çalışmalarından bahsedebiliyorlar; Anlamakta güçlük çekiyoruz" diye konuştu. İbrahim Ümit Şen açıklamasında, "20.04.2012 Cuma günü İvrindi'de gerçekleşen Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun da katıldığı baraj ve gölet temel atma töreninde partimizin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur ve Balıkesir Milletvekilimiz Ali Aydınlıoğlu daha önce Ayvalık İlçe Teşkilatımızda yapılan bir toplantıda söylediği bir sözü tekrarlamış ve 'Biz iktidarız, yaparsak biz yaparız' demişti. Belde teşkilatımızın yıllardır sürdürdüğü Altınova'mızın ilçe olması talebimiz için Ankara'da yaptığımız girişimlerimizin yanı sıra Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde şehircilikte reform nitelik taşıyan 'Büyükşehir Belediyeleri' ile ilgili çalışmalar kapsamına alınmasını sağlayarak, beldemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan ilçe olmasının da birlikte gündeme gelmesini sağladık. Bu konuda Ak Parti Altınova Belde Başkanlığı çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir" ifadelerini kullandı.

ALTINOVA'NIN İLÇE OLMASI İLE İLGİLİ SÜREÇTEKİ GELİŞMELERİ BELDE HALKIYLA PAYLAŞACAKLAR

Altınova'nın ilçe olması için AK Parti belde teşkilatı olarak yıllardır sürdürülen çalışmalarda sonuca ulaşma yolunda dev adımlar atmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen, AK Parti hükümetinin konuyla ilgili çalışmalarının sonuna kadar süreceğini kaydederek, "Altınova'mızın ilçe olabilmesi için büyük bir çabanın içindeyiz. Tüm bu gayretlerimiz beldemizin ilçe olmasına yöneliktir. İçinde bulunduğumuz süreçte bu konuda dev adımlar atılmış durumdadır. Önümüzdeki yol uzun ve çetindir. Bu yolda bizler AK Parti Belde Teşkilatı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık ve yapmayı da sonuna kadar sürdüreceğimizden hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın" diyerek, Altınova'nın ilçe olma yolundaki çok önemli bir virajı dönmek üzere olduğu bu dönemde, gelişmeleri belde halkıyla paylaşacaklarının altını çizdi.

AK Parti Altınova Belde Başkanı Şen, beldenin ilçe olması yolunda yapmış oldukları girişimleri destekleyen ve yoğun çabalar harcayan partisinin Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur ile Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Altınova Belde Başkanı İbrahim Ümit Şen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement