AK Parti Amasya İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan Katılacak - Son Dakika
Güncel

AK Parti Amasya İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan Katılacak

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını belirtti.

17.01.2018 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını belirtti.

Kentte bir restoranda gazetecilerle gündemi değerlendiren Özdemir, 28 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek, AK Parti Amasya İl Kongresi'ne vatandaşları davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı kongrelerin miting havasında geçtiğinin altını çizen Özdemir, şunları kaydetti:

"28 Ocak'ta Sayın Cumhurbaşkanımız İlimize teşrif edecekler memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ilimize gelmesi önemli daha önce Cumhurbaşkanımızın kongrelerini bir miting havasında yapması birlik beraberliğimiz için oldukça önemli özellikle ülkemizin geçirdiği kritik zamanlarda belli noktalara mesaj olarak algılanmasına katkıdır. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın İlimize gelmesi İl kongresi yapmaktan ziyade bu ülkenin birliğini beraberliğini zor günlerde kenetlendiğini tüm Dünya ya göstermektir. Katkı sağlayacak tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum."

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ise yapılacak olan kongre ve mitinge Amasya halkını davet ederek, "Amasya için çok önemli kongremize katılımın yüksek olmasını, kongre diyoruz ama bir miting olarak yapacağız festival yerinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu kongrenin Türkiye açısından önemi sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındaki halkın gücünü tüm Dünya ya göstermek ikincisi de Amasya Halkının diğer illerdeki katılımdan yüksek olup akılda kalmasını sağlamak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Amasya İl Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement