AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre'ye İlişkin Açıklama - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre'ye İlişkin Açıklama

AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre'ye ilişkin açıklama AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: " AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır" "Aziz milletimizin...

15.08.2018 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre'ye ilişkin açıklama

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan:

" AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır"

"Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır"

" Bütün sanayici esnaf kardeşlerimizle beraber hükümetimize bu ekonomik saldırıda destek olmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz"

ANKARA - AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti 6. Olağan Kongresine ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve ilçe başkanları da yer aldı.

AK Parti'nin 6'ncı Olağan Büyük Kongresinin, 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğini söyleyen Özcan, 16 Nisan 2017 Halk Oylaması sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başladığını kaydetti. Özcan, "6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz"

16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti'nin ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına aldığını vurgulayan Özcan, şunları kaydetti:

"Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisini yapmaya çalışacaktır. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur."

"Hükümetimize bu ekonomik saldırıda destek olmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz"

AK Parti teşkilatlarının ekonomiyle ilgili çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı çağrıları hatırlatarak, "Şu anda hem teşkilat mensuplarımız aynı zamanda da Ankara'da sivil toplum kuruluşlarımızla beraber, yeni bir ekonomiye destek platformu kuruldu ASO'nun ve ATO'nun da öncü olduğu platform. Bütün sanayici esnaf kardeşlerimizle beraber hükümetimize bu ekonomik saldırıda destek olmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şu anda Ulus'a gittiğiniz zamanda vatandaşımızın yoğun talebini görüyorsunuzdur dolar ve Euro bozdurmada. Bizde biraz da bankaya yönlendirmeye çalışıyoruz ki bilhassa kur farkı çok olmasın diye. Şu anda hem teşkilatlarımız hem vatandaşlarımız gereğini yapıyorlar. Zaten bugünde hükümetimizin almış olduğu önlemler hem de milletimizin göstermiş olduğu ferasetli duruş doları zaten şu anda 6'nın aşağısına çekti" değerlendirmesinde bulundu.

"Bayram öncesi partimizin büyük kongresi bir şölen havasında gerçekleşecek"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna ise "Bayram öncesi partimizin büyük kongresi bir şölen havasında gerçekleşecek. Bütün vatandaşlarımızın kongremize teşrifleriyle beraber Ankara'da önemli bir şölen yaşamış olacağız. Bu konuda tüm arkadaşlarımız gereken hazırlıklarını tamamladı. İnşallah Cumartesi günü de bayram öncesinde bir şölen yaşamış olacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre\'ye İlişkin Açıklama
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Ankara İl Başkanlığından 6. Olağan Kongre'ye İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor
    13:07 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir'i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

  • Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı
    13:06 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı. Başkan Durbay, tebrikleri kabul etmenin yanı sıra, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

  • Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi
    13:02 Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi

    Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi, boşandığı eşi tarafından öldürülen Mihriban Altürk'ün katilini ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasından müebbet hapse çevirirken, müşterek kızlarını öldürmeye teşebbüsten verilen 20 yıl hapis cezasını ise 3 yıla düşürdü. Karara itiraz edecek olan avukatlar, sanığın pişmanlık belirtisi göstermediğini ve indirim almadan cezalandırılması gerektiğini belirtti.

  • Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı
    13:02 Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı

    Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediyenin 787 milyon TL borçla devralındığını açıkladı. Tepe, mali durumun içler acısı olduğunu belirterek, projeleri gerçekleştirmek için mali disiplini sağlayacaklarını söyledi.

  • Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak
    12:55 Van'da terör örgütü PKK tarafından kız çocuğu dağa kaçırılan anne eylem yapacak

    Van'da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan aileler, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapacak. Anne Nazlı Sancar, evladı için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:55 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya geldi. Başkan Kotan, 'Sizlerden tek isteğim işinizi layıkıyla yapmanız. Konyaaltı halkına hep birlikte hizmet edeceğiz' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor
    12:50 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yeni dönem için kendisine tebrik ziyareti yapan kurum yetkililerini ve vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor. Ünlü, ziyaretler kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı SG Yarbay Akın Coşkunlar, Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, DTO Marmaris Meclis Başkanı Esat Onur Tugay ve Marmaris Kent Konseyi Başkanı Ufuk Beytekin ile yöneticilerini ağırladı.

  • CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi
    12:49 CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi

    CHP'de Burcu Köksal'ın Afyon Belediye Başkanı seçilmesiyle boşalan Grup Başkanvekilliğine Ankara Milletvekili Murat Emir seçildi. Ankara Milletvekili Murat Emir, yapılan seçimde 66 milletvekilinin oyunu alarak grup başkanvekili oldu.

  • Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, Yeni Seçilen Muhtarlarla Bir Araya Geldi
    12:48 Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, Yeni Seçilen Muhtarlarla Bir Araya Geldi

    Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, seçimlerin ardından yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelirken, vatandaşa hizmet noktasında el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Kaymakam Bilici, seçilen muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerini tek tek kutlarken, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

  • 17 seçmen olan köyün yeni muhtarı eşinden devraldı
    12:44 17 seçmen olan köyün yeni muhtarı eşinden devraldı

    Karabük'ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahintek, 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devralarak köyün yeni muhtarı oldu. Tek aday olarak seçime katılan Şahintek, 17 seçmenin bulunduğu köyde oyların tamamını alarak muhtar seçildi. Eşinin 15 yıldır muhtarlık yaptığı süre boyunca işlerin ilerleyişini öğrenen Şahintek, köyün eksikliklerini gidermek için çalışmalara başladı.

  • Trabzon Of ilçesinde muhtarlar için tanışma toplantısı düzenlendi
    12:43 Trabzon Of ilçesinde muhtarlar için tanışma toplantısı düzenlendi

    Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve diğer ilçe yetkililerinin katıldığı toplantıda, göreve seçilen muhtarlar tebrik edildi ve beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inanıldığı belirtildi.


Advertisement