AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Antalya milletvekili adayları, ilçelerde seçmenle buluşup destek istedi.

20.06.2018 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayları, ilçelerde seçmenle buluşup destek istedi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Atay Uslu, Finike'de sanayi esnafını ve Uvalı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Uslu, Kumluca ilçesinde Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu ve meslek komitesi üyelerine hitap etti.

Uslu, Türkiye'nin ekonomik göstergelerini, büyük Türkiye hedeflerini, Antalya yatırımlarını, Türkiye'nin mega projelerini ve mega projelerin sağlayacağı katkıları, nükleer santrallerle enerjinin ucuzlayacağını anlattı, üçüncü havalimanıyla dünyanın en büyük transit uçuş noktasının Türkiye olacağını, yerli otomobille hem istihdam oluşacağını, hem de ithalatın azalacağını aktardı.

"Mega projelerle Türkiye şahlanacak." ifadesini kullanan Uslu, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin projeleriyle konuşurken, müzmin muhalefetin laf üstüne laf koyduğunu belirtti.

Uslu, AK Parti, "Büyük hizmetler yapacağız" derken, muhalefetin, "Yıkacağız durduracağız." dediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kanal İstanbul projesini hayata geçireceğiz' diyoruz onlar 'Durduracağız' diyor. Kanal İstanbul bizim için çok önemli bir proje. 1936 Montrö Anlaşması gereği, İstanbul Boğazı'ndan ticari gemiler ücret ödemeden geçiyor. Hatta anlaşma gereği biz de onlara ücretsiz kılavuzluk hizmeti vermekle, trafik güvenliği sağlamakla görevliyiz. Hem yabancı gemiler bedava geçiyor, hem de geçiş trafiğini ücretsiz düzenliyoruz. Kanal İstanbul projesi sonrasında bedava vermek zorunda olduğunuz klavuzluk görevimizi yaparken, geçiş trafiği için Karadeniz'de, Marmara'da gemiler bekleyecektir, bekletilecektir. Acil geçmek isteyenler, ya da beklemek istemeyenler Kanal İstanbul'dan geçecek, geçiş kirası ödeyecek. Böylelikle ülke ekonomisine büyük bir gelir sağlamış olacağız. Bugün Suveyş Kanalı Mısır ekonomisine yıllık 8 milyar dolar gelir getiriyor. Kanal İstanbul ile biz de ülke ekonomisine büyük kazanç sağlayacağız."

Milletvekili Atay Uslu'ya Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emin Madenci, Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Milletvekili adayı Çelik Döşemealtı'nda

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kemal Çelik, Döşemealtı ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Toplumun bel kemiği olan esnafın evine ekmek götürebilmesi için ülkede huzur, güven ve istikrar ortamının şart olduğunu belirten Çelik, "Eğer toplumda güven ve istikrar endişesi olursa bundan en çok etkilenecek olan esnaftır. Bu nedenle istikrarın devamının sağlanması çok önemli. 24 Haziran seçimleri bize bu seçeneği sunuyor. Eğer varolan istikrardan yana oy kullanırsak ülkemiz yatırım ve hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek ve şahlanışımız zaman kaybına uğramadan devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Milletvekili Adayları İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement