AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, üzüm hasadı yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, üzüm hasadı yaptı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, üzüm hasadı yaptı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Yazır Mahallesi'nde bağları gezdi, üzüm hasadı yapan üreticilere eşlik etti.

11.09.2020 16:07  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Yazır Mahallesi'nde bağları

gezdi, üzüm hasadı yapan üreticilere eşlik etti.

Çiftçilerle sohbet eden ve aynı zamanda Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı olan Uslu, bereketli ve güzel hasat temennisinde bulundu.

Yazır üzümünün özel olduğunu, üretiminin devamının sağlanması, tanıtılması ve markalaşması için çalışmalar yapmaya devam ettiklerini de anlatan Uslu, şunları kaydetti:

"1940'lı yıllardan beri yaklaşık 80 yıldır yalnızca Finike Yazır Mahallemizde üretimi yapılan Yazır üzümü, su ihtiyacını yalnızca yağmurlardan karşılıyor. Yazır mahallemizdeki çiftçilerimiz yetiştirdikleri üzümleri, çevre ilçelerde kendileri pazara çıkararak satıyorlar. Antalya dışından talep olduğunda kargoyla gönderiliyor. Müthiş bir aromasıyla sulu ve

çekirdekli bir üzüm türü. Pekmezi de, kurusu da çok hoş bir lezzete sahip. Bu özel ürünün üretiminin muhafazası, markalaşması, tanıtılması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Bakanlarımız, Hükümetimiz ve milletvekili arkadaşlarımızla beraber her daim üreticilerimizin, çiftçilerimizin yanındayız."

Uslu, pekmez sıkan vatandaşlara da eşlik etti.

Ziyarette, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ da bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, üzüm hasadı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement