AK Parti Antalya Milletvekili Uslu, Kaş'ta - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Milletvekili Uslu, Kaş'ta

AK Parti Antalya Milletvekili Uslu, Kaş\'ta

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, tahini ile meşhur Kaş'ın Gürsu (Köyre) Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

05.01.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, tahini ile meşhur Kaş'ın Gürsu (Köyre) Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette, vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Uslu, mahalleye kazandırılan hizmetleri de inceledi.

Uslu, burada yaptığı konuşmada, Gürsu Mahallesinin kendisinin ata yurdu olduğunu belirterek, mahallede bulunmaktan, büyükleriyle buluşmaktan onur ve huzur duyduğunu ifade etti.

Gürsu Mahallesinin meşhur tahininin yapıldığı değirmenleri de ziyaret eden Uslu, tahinin susamdan tahin olana kadar ki aşamalarını gözlemledi.

Tahinin hammaddesi olan susamı kavuran Uslu, ardından kavrulmuş susamı, taş değirmende tahin haline getirerek tadına baktı.

Gürsu Mahallesinin, tahininin hem organik hem de tadının nefis olduğunu belirten Uslu, "Antalya'mızın her yerinde kendini kanıtlamış farklı tatlar, farklı lezzetler, yöresel ürünler var. Köyre tahini de bunlardan bir tanesi. Yöresel ürünlerimizi Türkiye'nin ve dünyanın bir markası yapmak için çalışıyoruz." dedi.

Mahalle sakinleri de kısa sürede içme suyu hatlarını yenileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Antalya milletvekillerine teşekkür etti.

Uslu'ya, ziyaretlerinde AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Milletvekili Uslu, Kaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement