AK Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç Kimdir?

AK Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Antalya Muratpaşa İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Gökçen Özdoğan Enç ismini seçti. Gökçen Özdoğan Enç kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

29.01.2019 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Antalya Muratpaşa İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Gökçen Özdoğan Enç kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ KİMDİR?

Gökçen Özdoğan Enç, 16 Mart 1976 yılında Burdur'da doğdu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'den mezun oldu. Halkla İlişkiler Uzmanı olarak Kamu ve özel sektörde yöneticilik görevlerinde bulundu.

2004 yılında AK Parti Antalya İl Kadın Kolları kongresi ile yönetime girdikten sonra AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı.

ANTALYA MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTI

24. 25.ve 26. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili olarak seçilen Enç, Türk Parlamenterler Birliği, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği üyesidir.

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Enç, AK Parti tarafından 2019 yerel seçimlerinde Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Son Dakika Güncel AK Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement