AK Parti Antalya Teşkilat Eğitiminde Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya Teşkilat Eğitiminde Buluştu

Yerel seçimler öncesinde, AK Parti Antalya il teşkilatı, Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığının düzenlediği Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi Programı'nda bir araya geldi.

27.12.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler öncesinde, AK Parti Antalya il teşkilatı, Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığının düzenlediği Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi Programı'nda bir araya geldi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığında yapılan açıklamaya göre, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'ın eğitimci olarak katıldığı programda Türkiye'nin bulunduğu konum ve seçim stratejileri hakkında teşkilat mensuplarına eğitim verildi.

Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, il ve 19 ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik ile kadın kolları yöneticileri ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Akdağ, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı'nın 81 ilde başlattığı Yerel Seçimler Yolunda Teşkilat Eğitimleri kapsamında Antalya teşkilatıyla bir araya geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yerel seçimlerin üç ana başlığı olan tevazu, samimiyet ve gayret ile teşkilatlarımızın ve adaylarımızın seçim kampanyamızda izleyeceği yol hakkında tecrübelerimizi paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye'nin yükselen yıldızı olan Antalya partimiz için son derece önemli bir yere sahiptir. Antalya'nın bu yükselişinde çalışmalarıyla önemli bir yere sahip olan Antalya teşkilatlarımızı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde son derece inançlı ve azimli gördüğüm teşkilatlarımız gereken gayreti göstererek yine önemli başarılar elde edecektir."

Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da Antalya'da 350 bin üye sayısı ile en büyük sivil toplum kuruluşu durumunda olduklarını kaydetti.

Kuruluşun ardından 2002 yılında yüzde 21 oy oranıyla başladıkları siyasi serüvenin şu anda Antalya'nın birinci partisi olarak güçlü bir şekilde devam ettiğini kaydeden Taş, "Önümüzdeki yerel seçimlere AK Parti Antalya teşkilatları olarak yine son derece azimli, inançlı ve gayret ile hep birlikte hazırlanmaktayız. MHP ile birlikte yer aldığımız Cumhur İttifakı'nın Antalya'daki nihai hedefi kızıl elmamız olan Büyükşehir Belediyesini kazanmaktır." değerlendirmesi yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya Teşkilat Eğitiminde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:49 AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

    Sakarya'da AK Parti'nin aylık il istişare ve değerlendirme toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, mahalli idareler seçimleri sonrası değerlendirmeler, sürdürülen ve planlanan çalışmalar, teşkilat çalışmaları, şehir genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ele alındı. Başkan Tever, birlikteliğin güçlendirilmesi ve şehrin hedeflerine ulaşması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

  • Kocaeli'de Mahalle Muhtarı Gençlerin Uyuşturucu Kullanımına Karşı Mücadele Ediyor
    10:47 Kocaeli'de Mahalle Muhtarı Gençlerin Uyuşturucu Kullanımına Karşı Mücadele Ediyor

    Kocaeli'de ilk defa mahalle muhtarı seçilen Selçuk Marul, gençlerin uyuşturucu kullanması muhtemel olan binanın girişine duvar örerek ve çalılık alanı dümdüz ederek çalışmalarına başladı. Marul, gençleri uyuşturucu bataklığından kurtarmayı hedefliyor.

  • Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı
    10:46 Ankara'da Mansur Yavaş, AKP adayını geride bıraktı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un ilçelerde aldıkları oy oranları belli oldu. Yavaş, 25 ilçenin 20'sinde Altınok'u geride bıraktı.

  • Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için çalışmalara başladı
    10:44 Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için çalışmalara başladı

    Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, su sorununu çözmek için ilçedeki su kaynaklarını inceledi ve tüm imkanların seferber edileceğini belirtti.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    10:44 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na yapılan tebrik ziyaretleri yoğun bir katılımla devam ediyor. Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar, Başkan Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ederek seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu da ziyaretlerden memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

  • Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde 12 düzensiz göçmen yakalandı
    10:39 Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde 12 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen Libya, Filistin, Pakistan, Suriye ve Mısır uyruklu 12 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı ve düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.


Advertisement