AK Parti Arpalı Beldesi Başkan Adayı Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Arpalı Beldesi Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Arpalı Beldesi Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti'de yerel seçim başkan adaylığı için Bayburt'ta ilk isim belli oldu.

04.10.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de yerel seçim başkan adaylığı için Bayburt'ta ilk isim belli oldu. Ak Parti Arpalı beldesinde yerel seçimlere Şadi Terzi'yle girecek.

Bayburt'ta Ak Parti'nin başkan adayları belli olmaya başladı. Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve yönetim kurulu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve yönetim kurulu Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan ve yönetim kurulu ile Ak Parti Arpalı Belde Teşkilatı Bünyamin Cengiz ve yönetim kurulu ile üyelerinin katıldığı toplantıda Ak Parti'nin Arpalı'da Şadi Terzi ile yerel seçimlere gireceği kesinleşti.

Ak Parti Arpalı Belde Teşkilatı'nda yapılan toplantıda bir selamlama konuşması yapan Belde Teşkilatı Bünyamin Cengiz, Arpalı adayı Şadi Terzi'nin Arpalı Beldesine hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ise öncelikle Ak Parti Arpalı Belde Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri ile Arpalı beldesinde teşkilat binasında Belediye Başkan adayını açıklamak için toplandıklarını belirterek, " Öncelikle Hüseyin Tekin, Selçuk Polattimur ve Şadi Terzi arkadaşlarımızın müracaat ettiği aday adaylığı sürecinde Arpalı halkının görüş ve önerileri de alınarak teşkilatımızın aldığı kararla Arpalı Beldesi Belediye Başkan adayımız Şadi Terzi olarak belirlenmiştir. Hüseyin Tekin ve Selçuk Polattimur'a bu süreçteki aday adaylıkları için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bu seçimlerde Arpalı beldemizde tekrar Ak Belediyecilik olması için çalışmalar yapacağız. Teşkilat olarak bu seçimde Arpalı beldemizden yüzümüzün akıyla çıkacağımız tamdır. Ülkemizde son günlerde yaşanan demokratikleşme paketinde de görüldüğü gibi ülkemizin nereden nereye doğru yol aldığı açıkça görülmektedir. Başörtünün kamuda serbest olması ülkemizin gelecekteki yeri açısından önemli bir gelişmedir. "dedi.

Arpalı'da gördüğü birlik ve beraberliğin tüm Türkiye'de gösterilmesinin de önemine değinen Elçi, bu birlik ve beraberliğin 2014'te yapılacak yerel seçimlerde ve akabinde cumhurbaşkanlığı seçiminde de başarıyla taçlandırılacağına inandığını kaydetti.

Arpalı'da aday adaylığı sürecine katılan Hüseyin Tekin ise aday olan Şadi Terzi'yi tebrik ederek Arpalı'da hayırlı bir seçim olması temennisinde bulundu.

"Hizmete susayan Arpalı'yı AK belediyecilikle tanıştırmak için adayım."diyen Şadi Terzi ise ' Ben öncelikle teşkilatımızın aldığı bu karara teşekkür ediyorum. Selçuk Polattimur ve Hüseyin Tekin arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu salondaki birlik ve beraberlikle 2009'da Arpalı'da yerine getiremediğimiz Ak Belediyecilik anlayışını inşallah 2014 seçimlerinde Arpalı halkımızın desteği ile devam ettireceğiz' açıklamasını yaptı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Arpalı Beldesi Başkan Adayı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement