AK Parti Aydın'da Sadık Atay Liste Dışı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Aydın'da Sadık Atay Liste Dışı

AK Parti Aydın\'da Sadık Atay Liste Dışı

Ak Parti'nin Aydın Milletvekili aday listesinde köklü değişiklikler oldu.

18.09.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'nin Aydın Milletvekili aday listesinde köklü değişiklikler oldu. 7 Haziran'da birinci sıradan Aydın Milletvekili seçilen Sadık Atay listede yer bulamazken, 12 Eylül'de Ankara'da gerçekleşen kongrede MKYK üyesi seçilen işadamı Mehmet Erdem liste başı oldu.

Aydın'ı bir önceki dönem 3 milletvekili ile temsil eden ancak 7 Haziran'daki seçimlerde eski milletvekillerini listeye almayan AK Parti, liste başı olan ve milletvekili seçilen Sadık Atay'a 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde listede yer vermedi. Bir önceki dönem aday gösterilmeyen Mehmet Erdem listenin ilk sırasına otururken, ikinci sırada bulunan avukat Abdurrahman Öz yerini korudu. 7 Haziran'da dördüncü sırada yer alan bankacı Mustafa Savaş, bu kez aday gösterilmeyen Zeynep Karahan Uslu'dan boşalan üçüncü sıraya yerleşti. Listede işadamı Hakan Çağlar Erürker ve Hilmi Yıldırım ilk kez aday gösterildi. Altıncı sıradaki Ersin Esenlik bu kez dördüncü sırada aday gösterildi. AK Parti, bir önceki seçimde aday gösterdiği Cengiz Altıntaş'a da bu kez listede yer vermedi.

ABLASI CHP'DEN, KENDİSİ AK PARTİ'DEN ADAY

Listede en dikkat çeken isim ise daha önce aday adayı olan ancak listeye giremeyen Hakan Çağlar Erürker oldu. Ablası Ferda Çağlar Erürker, CHP 6'ıncı sıra adayı olan Hakan Çağlar Erürker, listenin son sırasında yer aldı.

ATAY: LİSTEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

7 Haziran'da milletvekili seçilen ancak bu kez liste dışı kalan Sadık Atay, "Bizim umudumuz güçlü bir hükümet ve ardından da terörü bitirmek. Şahsımızla ilgili bir beklenti içinde olmadık ve olmayız. Yeter ki memlekette işler yoluna girsin. Parti büyüklerimiz bu listeyi uygun görmüş biz de sahip çıkarak, canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Aydın'da Sadık Atay Liste Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement